Dezodorok
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek, online

Dermaflora Sensitive 0% Deo Stick

Hozzáadva 2021.03.01.by

siss

Dermaflora 0%-os illatmentes szenzitív dezodor. A természetes hatóanyagoknak köszönhetően nem okoz irritációt és nem hagy foltot a ruhán. Káros vegyszerek nélkül véd a kellemetlen szagoktól 24 órán keresztül.

0% alumínium,paraben,allergén anyag,parfüm,alkohol.

2021.02.21. 13:26

Hàt ez a dezodor nem sokat ér. Kb.csak megszokásból kentem minden reggel magamra.Illata kicsit zavaró,és semmilyen izzadásgátló hatása sincs.A tégely felénél már a kupakját sem tudtam rá normálisan visszatenni.

2020.07.31. 13:08

Itthonra vettem a karantén idejére. Nem vagyok izzadós de nagyon büdös leszek tőle állandóan.

2020.01.12. 21:13

Csakis télen használom. Nyáron a nagy melegben semmit sem ér.

Utoljára szerkesztve: 2019.09.02. 15:47 - 2019.06.02. 18:25

Kerestem egy alumínium mentes terméket és gyorsan lekaptam a polcról a boltba mert siettem.Kicsit megijedtem mikor olvastam a véleményeket róla hogy elég rossz és ráadásul drága is de eddig nekem abszolút bevált. Nincs kellemetlen nyoma a ruhán vagy irritáló büdös szaga. Amióta használom mintha nem is izzadnék annyira. Meglátjuk a nyári nagy melegben mennyire lesz jó,majd visszatérek vele :)update: borzasztó..ebben a nagy melegben olyan elviselhetetlen büdös szaga van..kukába landolt.Pénzkidobás

2019.05.21. 18:28

Nagyon drágán vettem ahhoz, hogy ne érjen semmit... nem kánikulában teszteltem- szándékosan. Még jó. Annyira büdös lettem tőle, hogy még azon is gondolkodom, hogy itthon elhasználjam-e. Irritációt nem okozott, ez az egyetlen pozitív vele kapcsolatban.

2019.03.20. 21:13

Erzekeny borre vettem.azert 1 csillag es nem 0,mert nem irrital.de dezodornak a legnagyibb joindulattal sem mondanam.konkretan budosse tesz es semmi pozitiv hatasa sincs