Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lelőhely: Patikák, online

Dermedic Sunbrella SPF50+

3.6
Hozzáadva 2024.02.26.by

Macska

50 g

Ásványi védő krém zsíros és vegyes bőrre SPF 50+

Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.09.05. 17:48

Kicsit sűrű, zsírosnak tűnő érzete van. Tartottam tőle, hogy nem fog levegőzni alatta a bőröm (egyébként száraz bőröm van), de pozitívan csalódtam. A célnak megfelelt. Egy kicsit lehetne lágyabb.

2024.05.28. 07:27

Nagyon visszafogott, finom illata van a terméknek. Állaga sűrű, krémes, jól eldolgozható a bőrön.Ajánlom !

2023.11.14. 08:17

Csökkenti a pattanások számát, kevès is elèg belőle, könnyen kenhető, vèd a napègès ellen.

2022.06.28. 11:26

Ahhoz képest, hogy zsíros bőrre ajánlják, iszonyatosan zsírosít, fénylik utána a fejem még fél napon keresztül. Mintha nem is szívódna be rendesen, ül az arcon és olyan, mintha egyben le akarna folyni az egész. Rendkívül kellemetlen viselet. A szememet is nagyon csípi, pedig szemkörnyékre nem nagyon kenek belőle.

2022.06.07. 13:55

nekem kombinált bőröm van, de a száraz bőrre való verziója sokkal jobban bevált. sokáig azt használtam, amíg ki nem derült hogy nem száraz, hanem kombinált és vízhiányos a bőröm, azért tértem át erre. elhasználtam, de nem volt az igazi, fénylettem tőle nagyon és túl sűrű volt a bőrömnek. ha veszek még ilyen terméket a száraz bőrre valót fogom

2021.11.16. 21:09

Nem tökéletes, de ennyi pénzért, ár-érték arányban szerintem elég jó. Hagy egy fényes réteget viszont nem irritálta a szememet, nem okozott pattanásokat.