Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
bettica69
Kiadás éve: 2001
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
Fejjegyek: alma, cédrus, harangvirág, citrom
Szívjegyek: fehérrózsa, bambusz, jázmin
Alapjegyek: ámbra, pézsma, cédrus
2025.02.13. 19:24
Nagyon sokáig gondolkoztam rajta, hogy vajon nekem tetszik-e igazán ez az illat vagy sem, mire végül megvettem. Tartóssága nem az igazi, ráadásul saját magamon nem is tetszik annyira. Lehet hogyha egy pár év múlva újra megszaglászom már tetszeni fog, de jelen pillanatban csak örülök neki, hogy elfogyott végre. Pedig nagyon próbáltam szeretni, de egyszerűen nem ment.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.06. 21:46 - 2024.12.06. 14:34
Tinikorom illata. Valójában a sárga s.Oliver volt az első parfümöm. Rákerestem és ott írta valaki, hogy ennek a hasonmása az. Azonnal visszajöttek az emlékek. Megvettem most és hétköznapi parfümnek szeretném használni, azt hiszem ez vagyok én.
2024.10.09. 14:28
Hogy én mennyire vágytam már erre a parfümre és végre lecsaptam egyre! Hónapok óta a Yodeymás dupe-ját fújkálom magamra és a Giovannis öblítő dupe-jával mosom a ruháimat, annyira szerelmes vagyok ebbe az isteni limonádéillatba és végre sikerült megszerezni olcsóbban, mint a Notinos ára. Annyira isteni! Lágy, citrusos, jázminos, édes nyári limonádéillata van, nem tolakodó, de mégis különleges. Sajnos a tartóssága rajtam sem a legerősebb, de neki még ezt is elnézem. :)
2024.07.25. 07:42
Nagyon régóta a kedvenc illatom. Kellemes citrusos illata nem irritál, émelyít, mint más parfümök.
2024.07.05. 13:23
Szuper illat! Könnyed, nem tolakodó. Kicsit meguntam , már két éve nem használtam, mostanában nyúlnék érte. Lehet beszerzem. Tartóssága rajtam szuper!
2024.06.16. 07:56
Régen, anno mikor megjelent elmondhatatlanul imádtam es kb 10 évig ezt hasznàltam. Aztàn feltünt, hogy vmit módosíthattak rajta, mert mar nem olyan tartós es mintha az illat se lett volna olyan, mint azelott. Ezert aztàn nem vettem többet. Igazán soha egy parfüm sem fogott meg ennyire, mint a light blue. De! Múlt héten fújtam magamra a D-ban és jelentem visszatért a règi light blue. Legalàbb is èn teljesen úgy érzem, hogy most olyan, mint régen volt, úgyhogy tegnap vettem egyet. Imádnivaló!