Carolin
A kozmetikum értékes növényi hatóanyagai vitalizálják, táplálják, hidratálják a bőrt. A kollagén termelés stimulálása révén a bőr rugalmassá válik, a szemkörüli ráncok belülről feltöltődve kisimulnak. A jelentős mennyiségű E-vitamin sejtvédőként és antioxidánsként egyrészt gátolja a szabadgyökök károsító hatását, így lassítva a bőr idő előtti öregedését, más részt javítja a bőr felszíni struktúráját. A Ráncfeltöltő szérum E-vitamin tartalma és a hidegen sajtolt olívaolaj értékes hatóanyagai stimuláljak a kollagén szintézist, érezhetően feszesebbé teszik a bőrt, és belülről töltik fel a szem körüli ráncokat.
Utoljára szerkesztve: 2017.12.06. 19:25 - 2017.12.06. 19:24
Nagyon régóta használom! Könnyű textúrájú, egyáltalán nem zsíros/olajos. A smink lemosása után visszaállítja a szemkörnyékem természetes állapotát: Nem húzódik, nem zsíros és a létező legjobb értelemben olyan érzés, mintha "semmit nem kentem volna magamra" ! IMÁDOM!
2016.12.07. 19:31
Már lassan 4 hónapja használom, de sajnos nem igazán lett a kedvencem. Azzal a kevés ránccal sem csinált semmit ami van és ha véletlenül belekerül a szemembe nagyon csíp, szinte éget. Pozitívuma, hogy szépen hidratálja a szemkörnyékem és lehet feszesebb is lett valamennyire, de nem fogom újravenni.
2014.04.28. 12:53
Nagyon finoman kidolgozott termék.Bánom,hogy csak most találtam,rá és eddig nem ezt használtam.Szuper,mint minden Doliva.
2012.08.02. 10:10
Nagyon gyorsan beszívódik és jól hidratál. Nekem a puffadtságra is segített.