kicsidodi
"Magas minőségű, 100%-ban természetes eredetű összetevőkből készült tusfürdő, gyengéden tisztító kókuszolaj-kivonattal, tápláló hársfavirág-, levendula- és római kamilla vízzel. Bőrnyugtató hatóanyagai kifejezetten ajánlottak a csecsemők és kisgyermekek érzékeny bőrének ápolására. Levendulaolaj tartalma miatt kiváló a törékeny bőr ápolására, felnőttek számára is."
2023.11.14. 23:00
Érzékeny a bőröm és utazás miatt kisebb kiszerelésű terméket kerestem majd megtaláltam az Alleeban ezt a natúr boltot. A párommal a levendulas tusfürdőt választottuk, amit mindketten tudtunk használni a nyaralás alatt. A 200ml-es kiszerelést ketten a 10 nap alatt félig sem sikerült elhasználnunk, úgyhogy legközelebb beruházok a nagyobbra.Borsos az ára, de látva hogy mennyire kevés is elég volt belőle és szépen hidratálta az egész nap strandoló bőrünket, szerintem megéri megvenni.
2023.05.13. 06:49
Grapefruitmag-csepp és hialuronsav is van benne, ez a páros nekem 5*. A levendula illata nem a kedvencem, de az nem a termek hibaja.
2023.03.03. 07:57
Nagyon érzékeny bőrrel nekem jól működött, nem okozott semmi problémát, viszont bődületesen megemelték az árát és már 1 literes kiszerelés sincs, így inkább kerestem mást, és úgy tűnik az is tökéletesen működik.
2022.06.03. 23:45
A mostani változat katasztrófa,pedig imádtam. Addig addig változtattak az összetételén (illat) ,hogy rémes lett. Fáj érte a szívem,mert a kezdetektől ezt a levendulás tusfürdőt használtam,de most itt egy 1 literes kiszerelés és öklendezek az új illattól. Csak akkor venné újra,ha a régi lenne,a mostanit soha többé.
2022.05.03. 10:24
Nagyon szeretjük, számomra nem túlzó az illata, kellemes nyugtató hatása van. Pihe puha tőle a kisbabám bőre, és ha véletlenül a szemébe ment akkor sem bántotta neki.
2022.03.10. 21:06
Katasztrófa. Már az első fürdésnél iszonyatosan szárította a gyerekek bőrét. Sebaj, elhasználjuk szappannak. Napok alatt véresre repedt mindhármunk kézfején a bőr, pedig alig használtuk. Soha többé.