Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Testápolók

Dora Natura Levendulavizes Testápoló

4.4
Hozzáadva 2019.04.12.by

naturkence

"A levendulavíz regeneráló, gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású és a levendula virágnak egy olyan különleges – virágvíz – kivonata, amely gyengéden adja át a levendula áldásos tulajdonságait, alkalmassá téve a testápolót minden bőrtípus és a kisbabák bőrének ápolására is. A körömvirágolaj közismert és kedvelt bőrápoló. A, B, D és E-vitaminban gazdag gyulladáscsökkentő, hámosító, regeneráló olaj, ezért lett a testápoló fő összetevője és hatóanyaga is egyben, melynek jótékony hatásait a krémben lévő grapefruitmag-cseppek erősítenek. Az E-vitamin az egyik kedvenc zsírban oldódó vitaminunk, ezért önálló összetevőként is került a krémbe. Szuper antioxidáns, emellett segít a nedvességet a bőrbe zárni, kisimít és ápol bőrtípustól függetlenül."

2022.05.03. 10:22

Kisbabám és én is használjuk. Számomra nem túlzó az illata, kellemes megnyugtató. Szèp csomagolás, gyorsan beszivódik de kellően hidratál.

2020.12.29. 18:59

Az átlagos tusfürdőktől kicsit folyósabb állaga van, megfelelően habzik. Isteni természetes levendula illata van zuhanyzás közben de a bőrön nem marad meg. A gyerkőc fürdővizébe szoktam tenni és kellemes levendula illatban lubickolhat. Az én bőröm szereti. Számomra újravevős.

Utoljára szerkesztve: 2020.10.04. 02:26 - 2020.10.04. 02:25

Jó, de ezt nem fogom újra venni. Friss levendulás illatot ne várj, a levendulacsokros hasonlat merő túlzás, nekem már felbontáskor poshadtas szaga volt. Minősége elfogadható, a krémes mandulaolaj sokkal jobb hidratálásban is.

2020.09.14. 09:29

Imádjuk, kisfiam ekcémás bőre sokat javult, együtt használjuk. Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

2019.11.21. 20:17

Csodafinom illata van. Nem erőszakos levendula, hanem a kaszált rét minden kincsének aromája. Gyermekkoromban a napon száradtak a növények, illatosak voltak, imádtam. Ártatlanság.Azonnal puha lett tőle az én bőröm is. Nagyon nagy kedvenc ez is.