Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Narbeleth
Esszencia szerű állagának köszönhetően frissítő, könnyű felvitelt biztosít anélkül, hogy ragacsos érzetet hagyna maga után. A panthenol és a niacinamid nedvességgátat képeznek a bőrön, hogy megakadályozzák a nedvességvesztést és megóvják a bőrt a külső agresszorokkal szemben, így egésznapos hidratálást biztosítva. Mindezek mellett erősíti a bőr rugalmasságát és védőrétegét, így egy egészségesebb bőrt eredményezve. Tökéletes fényvédő az egyszerű rutint kedvelők számára.
Utoljára szerkesztve: 2024.01.08. 09:20 - 2023.12.19. 18:28
Illatos, extrém fényes réteget hagy maga után és csípi a szemem ha belemegy.Száraz bőrüeknek ajánlanám talán. Nekem zsíros bőröm van, és sajnos nem vagyunk túl jó barátok, nem szívódik be és ragacsos marad az arcom felkenés után.
2023.11.17. 09:33
Nagyon jó fényvédő, könnyen eloszlatható és szépen be is szívódik másodperceken belül. Illata picit erősebb a megszokottnál, de nem zavaró. Szuper a csőrös adagoló is. Ára nem alacsony, bár én külföldről rendelem, így barátibb. Szerintem újra fogom vásárolni.
2023.08.29. 06:30
Tinamuban vettem, az Isintree helyett ajánlotta az eladó lány, mert az már fél éve készlethiányos. Érdekes állaga van, valahol a fluidok és a BoJ fényvédője között. Sajnos illatanyagot tartalmaz, a boltban a minta felkenésekor nem vettem észre. Nem kellemetlen az illata amúgy, és eddig nem igazán okozott gondot nálam az illatanyag egy termékben sem, viszont ennél nem tudom hogy ez, vagy valami más összetevő, de nekem csípi a szemkőrnyékemet, pedig nincs érzékeny, sérült barrierem. Lassan szívódik be, sokáig ragacsos, de utána ilyen kellemesen feltöltött bőrérzetet ad. Én azt tudom elképzelni, hogy egy nem érzékeny, extra vízhiányos bőrre nem lehet rossz ez a termék. El fogom használni, de nem veszem újra. Sajnos a Beauty of Joseont eddig semmi nem tudta überelni.
2023.05.01. 16:47
Nagyon könnyed formula, nyári napokon hatalmas megmentő. Nem hagy fehér réteget, könnyen beszívódik, majdnem szérum állaga van. Az egyetlen ok ami miatt le vonom az egy csillagot hogy tartalmaz illatanyagot, egyenlőre nálam nem okozott problémát de még csak tesztelgetem a krémet.
2023.04.01. 11:37
Én választottam, szintén Tinamuról szereztem be. Nagyon könnyű, gyorsan beszívódik, jól és tartósan véd a napfénytől, enyhe fényt ad az arcnak, de nem zavaró. Viszont rettenetesen irritálja a szemem, és konkrétan marja a szemem, hogyha izzadsággal belekerül (ami azért megesik) :/. Könnyen lehet, hogy csak egyedi a probléma, de nem veszem újra.
2022.07.26. 10:42
Ez egy hihetetlenül könnyű fényvédő. Tinamuból szereztem be, alapból nem ezt kerestem, de mivel a kedvenc beauty of joseon fényvédőm nem volt, így az eladólány mondta, hogy az egyszerűsége miatt ezt ajánlja, és tényleg marha jó, főleg a hőségriadós napokon. Áldás a T vonalban fénylők számára, mert igaz, hogy nem mattít, de egy szép fényt ad az arcnak és nem kell perceket várni míg beszívódik. A krém az átlagos fényvédőkkel ellentétben nem fehér, hanem vajszínű és fluid állagú. Ezt is lehet szemkörnyékre kenni, mert nem irritálja a szemkörnyéket
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.