Dr. Chen Patika Aloe Vera Fogkrém Fluoridmentes
Ár: | 1299 Ft | Kategória: | Fog- és szájápolók | |||
Kiszerelés: | 120 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | bioboltok, drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: uaim, az összetevőket feltöltötte: hexa, Módosítva: 2023. szeptember 11.
Kiszerelés: | 120 g | |
Lelőhely: | bioboltok, drogériák, online | |
Kategória: | Fog- és szájápolók | |
- A hagyományos fogápolás és a modern technológiák ötvözete
- Nem tartalmaz fluoridot
- Zöld tea, propolisz és mentol tartalom
- Ajándék fogkefe a csomagolásban
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Végre egy fluoridmentes fogkrém, aminek egész jó összetevői vannak!

Végre egy fluoridmentes fogkrém, aminek egész jó összetevői vannak!

Nagyon jó .Jól tisztít elégedett vagyok vele .

Nagyon jó .Jól tisztít elégedett vagyok vele .

Új kedvenc!!!
A fogkrémnek nincs erős mentolos íze, de enélkül is friss leheletet biztosít.
A habzása, állaga is kellemes.
Sokakkal ellentétben én a hozzá csomagolt fogkefét is szeretem. Így már az ára is "baráti".
Nekem ez a fogkrém+fogkefe kombó csodaszer, megadom az 5 csillagot, és egészen addig nem váltom le, nem csillagozom le, amíg észre nem veszem,hogy a fogaimra rossz hatással lenne.

Új kedvenc!!!
A fogkrémnek nincs erős mentolos íze, de enélkül is friss leheletet biztosít.
A habzása, állaga is kellemes.

Nagyon meg vagyok vele elégedve ♥ Az ajándék fogkefe az használhatatlan de jopofi. Nos én a fogkrémre voltam nagyon kíváncsi vajon tényleg ilyen jó ahogyan itt írjátok, és persze az összetevői lista adta rá az áment. Szempont volt az aloe vera ami számos jótékony hatást gyakorol az ínyre, és legyen fluorid mentes a fogkrém. Már elhasználtam egy tubussal, kellően mentolos, jól habzik és tőle tényleg érzem, hogy fogat mostam. Ajánlom mindenkinek :)

Az összetevők miatt esett rá a választás, az csak bónusz, hogy az érzékeny fogínyemre is kiváló. Szépen tisztít és az íze is tetszik, nem szeretem a maró mentolos fogkrémeket, szóval maradni fogok ennél. Nálam bevált és a családom is nagyon szereti. Az ajándék fogkefét napi szinten nem használom csak utazáskor, maradok az elektromosnál.

Tudom, hogy sokan írtátok már, de akkor én is leírom. Teljesen jó kis összetevők vannak feltüntetve, bár nem hivatalos INCI-jelöléssel.Na de kérem.... Mitől habzik ez a fogkrém???
Átlagos fogkrém, én nem vagyok tőle elájulva, bár nem használom régóta. A fogkeféje vicc. Ráadásul büdös is, olyan kínai bolt szaga van.
Na és ha már kínai bolt... Márkaleírás: "A Dr. Chen Patika egy kínai orvos által létrehozott, magyar egészségmegőrző márka." Felirat a dobozon: "Származási hely: P.R.C."

Sziasztok!
Mi a Duna Pandaban vettük 980 forintért. Nagyon megnyert magának minket. Sok van benne, és jók az összetevői. Azért a bilka gyömbéres fogkremjenel nem jobb, de árban messze uti.

Sziasztok!

Imádom. Direkt a baráti összetevők miatt vásárolom már kb 2 éve. Bioboltokban kapható, 1000 ft körül. Kellemes íz, állag. A fogkeféjét is használom.

Legjobb fogkrém. Kb. egy év használat után fehérített annyit, hogy ha a legerősebb rózsaszín rúzsaimat nem is, de a közepesen erős színűeket már nyugodtan használhatom. Ez nálam elég nagy szó, kávézom és dohányzom is, és bár annyira nem sárgák a fogaim, azért a fenti árnyalatoknál problémás. Az ínyvérzésen önmagában nem segít, ez fogkefe függő volt nálam. (A hozzá csomagolt bár érzékeny ínyre való, engem szurkált és a feje is túl nagynak bizonyult. Szilikon hibrid fejű Foreo volt a befutó, ezek ketten nagyon jó párost alkotnak.) Kellemes állagú, ízű, nem csíp. Az ára magasabb mint a megjelölt, bioboltban ezer forint körül van azt hiszem.

Ár-érték arányban szuper lenne - kellemes, édes ízű, sls mentességéhez képest szuper jól habzó és tisztító fogkrém, viszont kimarja a szám körüli területet, minden fogmosás után egy nagy piros folt van ott, ahol a hab hozzáért. Lehet, hogy túl sok benne a mentol? Nem tudom, de nekem sajnos emiatt csak 3 csillag.

Hidratálók: SorbitolÖsszetevők megmagyarázva
Aloe vera. Kivonatát, géljét, vizes oldatát, nedvét egyaránt használják a kozmetikumokban. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van. Lásd aloe vera kivonat.
A propolisz egy ragacsos, gyantás anyag, amit a méhek a kaptár védelmére gyűjtenek a baktériumok ellen. A propolisznak a bőrön is baktériumellenes és gyulladáscsökkentő hatása van.
Mentol, melyet borsmentából állítanak elő. A CosIng besorolása szerint nyugtató, frissítő hatású anyag. Paula Begoun szerint viszont a mentolnak a borsmentához hasonlóan irritáló hatása van a bőrre.
Az élelmiszeriparban cukorpótlóként használt (édes ízű) anyag. A kozmetikumokban vízmegkötő és sűrítő anyagként használatos.
Szacharin. A kozmetikumokban ízesítő, édesítő funkciót tölt be. Gyakori összetevője a fogkrémeknek illetve különféle szájápolással kapcsolatos kozmetikumoknak.
A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak. Főleg gombák ellen hat. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Potassium Sorbate) használják.