Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Dr. Chen Patika Szövetfátyol Arcmaszk Papaya Kivonattal

3.7
Hozzáadva 2018.11.22.by

UnVraiAnge

Ez a szövetfátyol arcmaszk segíti az elhalt hámsejtek eltávolítását, és a bőrfelszín megtisztítását. Nedvességgel tölti fel a sejteket, ezáltal az apró ráncok kisimulnak. Egyedülálló, intenzív programja regenerálja és puhává varázsolja a bőrt. Rendszeresen használva az arc természetesen ragyogóvá válik.

2013.09.26. 14:16

Kombinált bőr
Vízhiány

Puha bőrt "kaptam" a használata után, a maradék anyagot egyéb, száradásra hajlamos részekre kentem,ott is jól teljesített, kap egy 4-es, mert azért nem vagyok teljesen meggyőzve, ja és az ára is elég húzós.

2012.04.19. 19:32

Zsíros bőr
Tág pórusok

A képen az árnikás van, a megnevezésben papayás. Na mindegy, én az árnikásat használom. Este szoktam felrakni fél órára, utána a fátylat leszedem, de a maradék zselét nem mosom le. Reggelre beszívja a bőröm, ami már ránézésre is egészségesebb. Elvileg gyulladáscsökkentő is, ami szépen leviszi a piros pattanásokat. Az illata elsőre egy kicsit furcsa volt, de meg lehet szokni. Ezért 5/4

2011.10.04. 21:33

Kombinált bőr
Vízhiány

Teljesen átlagos arcmaszk hidratáló hatással, talán picit olajos.A bőröm puha volt a használat után, de nem egy csodaszer.