Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
maple
A biológiailag aktív gyógynövényi összetevők intenzíven serkentik a hajnövekedést, aktiválják, táplálják, erősítik a hajhagymákat. Javítják a fejbőr és a hajhagymák anyagcsere folyamatait, ezáltal csökkentik a haj töredezettségét, és elősegítik az erősebb és gyorsabb hajnövekedést.
2024.12.14. 21:29
Nem tudom, hogy használt-e bármit, az egészséges fejbőrön nem sokat tud javítani. De nagyon szerettem a napi rutinban. Boldoggá tett, ezért megérdemli a 4 csillagot.
2024.02.10. 14:43
Rengetegszer újra vettem már ezt a terméket, nagyon szeretem, és látványos a változás.Akár 100 ml-es kiszerelésben is elfogadnám, hajmosás után szoktam használni az egész fejbőrömön.Miután ráfújom, egy 2-3 perces masszázst szoktam végezni, hogy serkentsem a vérkeringést, és a termék gyorsabban és könnyebben beszívódjon a fejbőrömbe.Zsíros hajam van, így nekem nem okozott eddig gondot az alkohol, különösebb szárító hatását nem vettem észre, ugyan annyiszor kell hajat mosnom, mint a termék használata előtt. Nem hagy ragacsos érzetet felfújás után, ugyan úgy néz ki a hajam, mint mosás után.