Lelőhely: Bioboltok, drogériák

Dr. Kelen Sun F20 Szúnyogriasztós Napspray

4.7
Hozzáadva 2019.12.18.by

szabotimi.szabotimi

Bőrbarát összetételű napspray. Egy termékben egyesíti a napsugarak UVA, UVB és szabadgyök-képző hatása elleni védelmet, valamit a kullancs- és szúnyogriasztást. Fotostabil kémiai fényvédő anyagokat, ezek hatását kiegészítő E-vitamint és kizárólag természetes növényi illolaj-kombinációt tartalmaz. Gyerekek bőrére is biztonsággal használható. Víztaszító összetételű. Tartósítószert, színezőanyagot nem tartalmaz.

2019.08.11. 13:08

Végre!Megkönnyítette az életemet a parton...Utálom a szúnyogriasztó és társai spray-et, mert annyira büdösek - és szerintem vonzzák a szúnyogokat nem távol tartják. Ez viszont se nem büdös és még le sem égtem mellette séta alatt. Külön jó, hogy spray és nem kenni kellett. Veszek jövőre is!

2019.07.02. 13:31

Szerintem is zseniális találmány! :-) Szuper az illata, megvéd a fránya szúnyogoktól és kiváló napvédelmet is biztosít! Külön tetszik, hogy könnyen felvihető a bőrre, víztaszító és tartósítószermentes! Abszolút favorit, főleg a tóparton!

2014.04.17. 07:08

Hát isteni nagy találmány, az tuti. Kettő az egyben. Mindig utáltam a szúnyogriasztók szagát.... de a rengeteg szúnyog ellen védekezni kell. Remek, hogy egyszerre védi az ember bőrét és távol tartja a szúnyogokat is. Jó a kivitelezés, könnyen kezelhető, nem lesz az ember tetőtől talpig krémes, mint a csavaros kupakos fényvédőknél. Tetszik, hogy színezék és illatanyagmentes. Tavaly lett letesztelve, idén is tuti marad az egész család ennél.

Utoljára szerkesztve: 2012.04.13. 22:23 - 2012.04.13. 22:22

Nem rossz, de a fabulont jobban szeretem. Talán annyival jobb, hogy az élősködőket távol tartja.

2011.07.25. 11:07

Nagyon jó! Amikor megláttam, hogy létezik ilyen, rögtön vettem egyet. Próbára is tettem: elvittem egy gyerektáborba, ahol elég sokat vagyunk a szabadban, és mondhatom, nagyon szerették a gyerekek. Meg persze én is. Nem erős az illata, ugyanakkor könnyen kezelhető. Véd a leégés és a bogarak ellen is. Nagy dicséret annak, aki kitalálta ezt a terméket! :)

Utoljára szerkesztve: 2011.05.10. 15:42 - 2011.05.05. 10:23

Nagyon praktikus csomagolás és nem jönnek a bogarak. Tényleg szuper!