Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
zsolesz
2023.03.21. 20:57
szerintem jó az íze, enyhébb, mint a teafásnak. engem zavar a nagyon mentolos íz, szóval örülök, hogy inkább gyümölcsösebb. jól tisztít, eléggé habzik. nem vettem észre fehérítést, de nem is emiatt vettem elsősorban (igazából untam már kicsit a teafásat). picit drágállom.
2019.01.05. 00:46
Nagyon bevált, finom íze van. Már untam a mentolost, jó ez az enyhe gyümölcsös íz. Mondjuk lehetne akár intenzívebb is és kifejezetten gránátalmás is. Zselé állagú.Tapasztaltam fehérítő hatást is, jobban mint a fehérítősnek hirdetett mentolos társánál.Picit drágább ugyan de szerintem megéri az árát.
2018.01.03. 19:51
A hamar kiújuló fogkövem ellen nagyon jó. Míg előtte negyedévente mehettem fogkőleszedésre. Most elegendő évente. Nem is cserélem le másikra.
2017.12.27. 00:24
Nagyon fura íze van. Nem azt mondom, hogy rossz, de szokatlan. Egyébként szerintem tök átlagos fogkrém.
2017.10.05. 13:45
Nyertem a Rossmanntól és most így kb 2 hetes használat után írom a véleményem róla. Az íze olyan, mint a gyerekeknek való gyógyszeres szirupnak. Kevéssé habzik de ez engem nem zavar, mert eddig Parodontaxot használtam ami még ennyire se habzik. :) Eléggé tiszták a fogaim tőle, de e mellé használok még szájvizet is úgy jobbnak érzem.
2016.12.02. 10:26
Megvagyok vele elégedve, kellemes ízű, szépen tisztít.