Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Szendi
Természetesen tisztít, miközben a bioaktív tokoferolok hidratálják és regenerálják a bőrt. Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.
2016.12.28. 18:12
Krémes habja miatt megvan az alapos tisztálkodás érzése. Illata nem sok van, és elég kicsi szappan. Tusoláshoz használom én is, kíváncsi vagyok, meddig bírja. Jó kis szappan, az összetevői is rendben vannak.
Utoljára szerkesztve: 2013.12.22. 21:52 - 2013.12.22. 21:51
Csodálkozom, hogy még senki nem írt véleményt ide, pedig nem új termék. Nekem 1x volt szerencsém hozzá. A hatása csillagos ötös, tényleg hidratálja a bőrt, nem szárítja azt. Viszont leesett az állam hogy kb. 10 használatot bír ki, iszonyú hamar fogy, pedig vigyáztam rá, nem áztattam vízben, kizárólag zuhanyozáshoz használtam. Az ára így elég drága 10 mosakodásra. Valamit ha tennének ellene, hogy ne oldódjon ilyen gyorsan, akkor 5 csillagos lenne, de így csak 2-t adok neki, mert nem éri meg így megvenni.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.