Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

dr. Organic Sampon Bio Szűz Kókuszolajjal

2.9
Hozzáadva 2012.09.17.by

Szendi

Ez a tartalmas hidratáló sampon a tápláló kókuszolaj tulajdonságait bio esszenciális olajok és gyümölcs kivonatok keverékével egyesítve stimulálja a haj keratin rostjait, ezáltal dússá, ragyogóvá és láthatóan egészségessé teszi a hajat.

2024.01.24. 20:25

Nagyon szeretem. A göndörödő hajamat nagyon támogatja. Jó, hogy SLS mentes. Sajnos sok helyről kivonták, pl: DM. Elgondolkodtat, hogy mi lehet az oka…

2021.09.06. 18:28

Az első használat után hatalmasat csalódtam, hogy kidobtam az ablakon 3000 forintot. Szörnyen érdes lett tőle a hajam elsőre, összeállt, szálkás lett, nem tetszett. Aztán bevillant, hogy egyszer valaki azt mondta, hogy mikor "normál" samponról vált az ember szulfát mentesre, kell idő a hajnak, mire megszokja és előjön a sampon pozitív hatása, így gondoltam, lesz ami lesz, 3000 forintot nem dobok csak úgy ki. És nem bántam meg. a samponnak a fele fogyott el, a balzsam párja lassan teljesen. A hajam puha, fényes, nem szálkás és előjöttek a természetes hullámaim is. Egyetlen amit nem szeretek benne az az illata, nem kellemes, de csak a mosás alatt kell elviselnem, sokáig nem marad meg.

2021.04.27. 06:09

Leszállítva vettem, az eredeti ára kicsit borsos lett volna számomra, de lehet teljes áron is újraveszem, mert nagyon szeretem. Szemétmentes, jól kondicionál, eléggé folyós és szépen felhabzik, szóval nem kell belőle túl sokat használni. Hetente kétszer mosok hajat, de akkor van, hogy kétszer samponozok egymás után, de még így sem fogyott belőle sok február óta.Egyetlen bajom vele az illata. Értem én, hogy az illatanyagok károsak, irritálóak egyesek fejbőrének, de egy kókuszolajos sampontól kókuszillatot, VAGY semmilyen illatot nem várnék. Ennek ezzel szemben savanyú citromillata van. A hajon nem marad meg, de hajmosás közben nekem kellemetlen.

Utoljára szerkesztve: 2020.10.29. 11:51 - 2020.10.28. 09:30

Végre egy sampon, amitől nem vakarózok állandóan. A zsíros, irritált fejbőrömmet megnyugtatta, de nem szárította tovább az amúgy száraz göndör tincseimet (amikre nem is tettem direkt, csak hagytam lefolyni a fejem tetejéről). Szerintem ez alapvetően zsíros fejbőrre való, így nem csoda, ha néhányan kiszáradást tapasztalnak. Habár nem a saját balzsamját tettem fel, mindig használok sampon után balzsamot, és senkinek nem javaslom, hogy ne tegye, mert így fejlesztik a samponokat. Halovány illata a flakonban citrusos, a hajon kókusztejre emlékeztet. Szerk: 1 csillagot a borsos ára miatt nem adok meg neki.

Utoljára szerkesztve: 2020.02.07. 08:15 - 2020.02.07. 08:11

Ezt a sampont azért vásároltam, mert szerettem volna természetes összetevőjű sampont, balzsamot ( meg úgy általában véve mindenféle kozmetikumot ) használni. Először nagyon elégedett voltam, meg is lepett, hogy milyen jól habzik, a hajam puha volt tőle és fényes - persze, balzsammal használtam. Ezzel egy időben váltottam természetes hajfestékre is, ennek tudtam be az iszonyú fejviszketést, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy a sampon a ludas. Miután elolvastam az itteni véleményeket is ( amik érdekes módon nagyon megosztóak ) még inkább megerősített abban a hitemben, hogy szárítja a fejbőrt. Ui: nem használok évek óta hajformázókat, szóval sok mindent nem kellett "levedlenie" a hajamnak. Az elejétől kezdve viszketést okozott. Tovább keresem az "igazit".

2019.11.13. 12:09

Még soha semmilyen termékről nem írtam véleményt, de ezúttal nem tudom kihagyni. Annyira szörnyű ez a sampon, hogy szavak nincsenek rá. Szárít, korpás lett tőle a fejbőröm, a haj sprőd és gubancolódik tőle. Teljes pénzkidobás volt, nem ajánlom senkinek.