Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros

dr. Organic Teafa Sampon

3.4
Hozzáadva 2024.03.25.by

Szendi

Bio teafa olajjal és aloe verával készült hatékony regeneráló sampon. Gyengéden tisztítja és revitalizálja a fejbőrt és a hajat, miközben frissít és hidratál is.

Alkalmas a normál és a zsíros fejbőr és haj kezelésére. Antiszeptikus és gombaölő hatásával javítja a kiegyensúlyozza a korpás fejbőr állapotát.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.10.28. 13:54

Egy ideig jól funkcionált, viszont most szerintem ettől hullik a hajam minden hajmosáskor:(

2024.08.13. 13:30

Zsíros fejbőrre nekem nagyon bevált, szépen tisztít, de nem szárítja a hajam. Az illata is nagyon bejön.

2024.07.18. 23:45

Nálam nagyon bevált. Elég macerás hajam van: száraz de könnyen zsírosodik, gyenge, vékony szálú, göndör. A fodrászom javasolta, hogy váltsak "mindenmentes" termékekre (szilikon, szulfát, alkohol, parabén... ). Hát elég nehéz ilyen terméket találni megfizethető áron, de ez eddig egész jól bevált, jól tisztít, de nem durva. Erős az illata, de nekem tetszik. Ami negatívum volt, hogy mivel nincsenek benne szárító anyagok (alkohol, szulfátok) ezért eléggé elpuhul tőle a haj, de biztos van, akinek ez pont hogy előny :)

2024.07.12. 08:54

Zsíros hajra vettem, nálam egyáltalán nem vált be, alig vártam, hogy elfogyjon. Hiába mostam vele alkalmanként kétszer is hajat, egyszerűen nem tisztította a fejbőrömet. Biztosan nem fogom újravenni.

2024.02.24. 10:41

Évekig használtam, miután egy szép napon a fejbőröm köszönte szépen az SLS és egyéb kemikáliákat tartalmazó samponokat. Nagyon szerettem használni, hajmosáskor imádtam azt a frissesség-érzést, amelyet adott, egyáltalán nem irritálta, nem viszketett a fejbőröm, nem is hámlott tőle. Viszont a zsírosodást csak 1 nappal tolta ki nálam. Azóta lecseréltem egy dán márkára, egyébként szerintem jó alternatíva kezdésnek.

2022.10.07. 17:16

Azt hallottam erről a samponrol hogy több embernek is bevàlt a gyorsan zsírosodó hajra. En is emiatt vettem meg, hàtha sikerül kitolnom a hajmosást 1-2 nappal. Hát sajnos ez nem sikerült, viszont maga a sampon nem rossz. Tetszik hogy szinte "mindenmentes".Jol habzik, szépen tisztit, érezni a jellegzetes teafa illatot.Nem szárította a hajamat.Szivesen elhasználom de ujra venni nem fogom, még keresem tovább az igazit.