„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Tvylvis
Limitált kiadás
"Édes meglepetés" fürdőgyöngyök édes illattal. Intenzív ápoló összetevők kényeztetik a bőrt és védik a kiszáradástól.
Utoljára szerkesztve: 2020.01.29. 18:39 - 2020.01.29. 18:31
A habokba merülő boldog, elégedett, pillecukor hóember a tasakon mosolyra késztet... A jókedvű, kis figurához illően a tasak tartalma karamellás illatú, ami onnan szagolva finom (itt fekszik mellettem az üres tasak, még mindig erősen érzem az illatát), viszont a vízben, majd fürdés után a bőrömről nem a friss, olvadó karamell illatát ontja (mégha furcsa, szintetikus módon is), hanem inkább kissé szúrós, parfümös karamelláét. Mikor kiengedtem a vizet, és feloldódtak benne a gyöngyök, kimentem valamiért a hálószobába pár percre, és amikor visszaértem a fürdőbe, erősen lehetett érezni az illatát, de fürdés közben nem volt intenzív. Nem habzott, a vizet halvány barnásvörösre színezte. Testápoló jólesett a használata után.Ajándékba kaptam, nem ez volt a legszuperebb fürdőtermék, amivel fürödtem, de örülök, hogy kipróbálhattam. Egy tél esti fürdőzésnek kellemes volt.
2018.12.29. 14:25
Csatlakozom Szeligerhez. Aranyosak a gyöngyök, szeretem nézni, ahogy feloldódnak. Édes, karamelles illat, viszont már a tasakban sem túl intenzív. A vízben pedig szinte semmi sem érződik. Tipikusan az egynek elment kategória volt.
Utoljára szerkesztve: 2018.12.01. 06:20 - 2018.12.01. 06:17
Töményen a gyöngyök édeskés illatúak és rózsás színűek. A vízben hamarosan sötét téglapirosak lesznek, majd a feloldódással a víz terrakottás árnyalatot vesz fel. A gyöngyök könnyen oldódnak, ugyanakkor az illat is hamar semlegessé válik, úgy is mondhatom, hogy semmit nem érzek belőle. Ennél azért kicsit több kellene, hogy én ezt újravegyem, hiába az urea és avokádóolaj tartalom, igenis szeretném a tasak ígéretének megfelelően az édesebb, karamelles illatot.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.