Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Lemosók, Tonikok
Olajos lemosók
Lelőhely: Online

Drunk Elephant Slaai Makeup Melting Butter Cleanser

3.8
Hozzáadva 2019.11.28.by

edeseper

110 g és 3 g

Az olaj és a tej egyesítéséből származó lemosó száraz bőrön, száraz kézzel használva hatékonyan "olvasztja le" a szennyeződést, sminket és fényvédőt, még a vízálló formulával ellátottakat is. A bambuszkivonatot tartalmazó boostert hozzáadva heti 1-2 alkalommal fizikai hámlasztóként használható.

£29-tól

2024.11.29. 00:58

Több csillagot is adnék ha lehetne, egyáltalán nem irritálja a szememet, a sminket gyönyörűen leszedi pillanatok alatt (vízálló szempillaspirált hordok), a bőröm szereti, nem hagy zsíros réteget.

2022.03.24. 10:19

Nagyon jól lehozza a sminket és könnyű eloszlatni az arcon, gyönyörűen leolvasztja az erős matt vörös rúzst is a megfelelő mennyiség. Állagra talán picit puhább (mint a clinique), sárgás krém jellegű, gyorsan olajossá olvadó arctisztító balzsam. Ahogy előttem írták én is észre vettem, hogy hagy egy úgymond zsírosabb réteget a bőrön miután vízzel leöblítem és igaz utánna úgyis használok egy másik arctisztítót második lépésként, ami leszedi ezt a ott maradt réteget, mégis nagyon lassan fogy, mert vannak itthon olyanok amiket sokkal szívesebben használok ( EL, Clinique arctisztító balm), úgyhogy számomra ez így 4 csillag, mert ugyan teszi amit ígér, de valószínűleg újra venni nem fogom.

2020.10.28. 23:55

Meg kell találni azt a mennyiséget, ami pont jó. Ha túl keveset használunk, nem szedi le a (nem vízálló) sminket sem. Ha túl sokat, akkor leoldja a sminket, de hiába öblítem vízzel az arcom, ott marad a zsírba kövülve a smink. Kétszer kell utána vízbázisú lemosót használnom, hogy leszedje. Van más illatmentes lemozsóbalzsam, amit sokkal jobb és könnyebb használni. Az a kis fiola radír tök fölösleges, én utáltam, el se használtam.

2020.08.15. 13:42

nagyon szeretem ezt a lemosot. elso korben nem mertem megvenni a nagyot igy a Nice to meet you kit reszekent probaltam. csodasan lehozza a vizallo sminkeket ( vizallo alapozot, szemoldokceruzat, tust, szempillaspiralt rs extra tartos ruzsokat viselek altalaban ) nem lettem tole pattanasos sem. a melle csomagolt bamboo boostert heti 1x keverem bele es igy radirozasra hasznalom. szaraz arcon szoktam elkezdeni masszirozni, aztan meleg vizzel folytatom, amitol olyan allaga lesz, mint egy arclemoso tejnek. vegre nem maradnak fekete nyomok a szemem alatt, ez alaposan leszed mindent. Sunday Eiley ceramic slip cleanserrel szoktam utana meg egyszer tisztitani, de csak estenkent, hogy biztosan ne maradjon semmi az arcomon. egyebkent ezt is csak estenkent hasznalom es csak sminkeltavolitasra, de szarazabb borueknek kivalo mindennapi arctisztito lehet. megvettem belole a nagy kiszerelest is, tippre olyan 4-5 honapig lesz eleg a 115grammos verzio, a 22 grammos minta kb 5 het alatt fogyott el