Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Online

Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial

Hozzáadva 2020.01.08.by

SzZs1981

25% AHA és 2% BHA savat tartalmazó bőrmegújító maszk csicseriborsó liszttel. Magas minõségû AHA / BHA „arckezelés”, amely megújítja a bőrfelszínt, és egységesebb, tónusosabb, tisztább bőrképet, valamint fiatalos ragyogást biztosít.

$80-tól

2020.10.28. 23:51

Szerettem, míg támogattam a márkát, de nem olyan extra, rettenetesen túlárazott, így ha szeretném a márkát, akkor se adnék 3 csillagnál többet. Több ismerősömmel megesett, hogy a termékben lévő összetevők (azt hiszem a szalicilsav) kikristályosodott. Egyiküknek ez meg is vágta a bőrét, de csak pár perc után vette észre, mikor más eszeveszetten csípte a termék. Hetekig tartott, míg helyrejött a bőre. A legjobb barátnőm pedig 1 éve használta egyetlen egyszer, és azóta sem jött helyre a skin barrier a homlokán. Igaziból ezt nem értem, tök jó termékeket használ, 1 év alatt 10x helyre kellett volna jönnie a bőrének, de nincs okom azt feltételezni, hogy hazudik, semmiféle érdeke nem fűződne hozzá, mindenesetre sajnálom.A kikristályosodást a márka elismerte, de nem tesz lépéseket a termék javítása érdekében.

2020.07.01. 12:51

Szerintem csodaszer. Nagyon sokat halványított a pigmentfoltjaimon, üde egységes bőrképet eredményez, kár hogy csak amerikában lehet hozzájutni, így ha elfogy nem tudom, honnan fogom beszerezni. Először kicsit csíp,de hamar elmúlik.