Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
Fashionist
Különleges ultrahidratáló komplexet (Hydralp) tartalmaz, melyet az Eau Des Alpes termékek részére svájci laboratóriumokban fejlesztettek ki, az eredeti növényi kivonatok és a tiszta, természetes alpesi forrásból származó víz kombinációjaként.
2013.03.30. 20:38
A Tescoban vásároltam, ha jól emlékszem 1000Ft-ért. Nagyon finom édes, vaníliás illata van. Ruhára fújva még jó ideig érződik az illata, ahhoz képest, hogy ez egy testpermet. Csak ajánlani tudom, szerintem ár-érték arányban nagyon jó!
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.