Fog- és szájápolók

Advanced Teeth Whitening Strips Ebay Fogfehérítő Matrica

2.7
Hozzáadva 2016.06.09.by

jubileum

Ebayen kapható párosával csomagolt fogfehérítő matrica az alsó és felső fogsor kifehérítésére, melyet 30 percig kell fennhagyni alkalmanként. Rendelhető 2 darabtól akár 28 darabos szettig is. 14 nap alatt 10 árnyalatot fehérít a fogakon.

2023.10.13. 10:38

Már évek óta ezt használom. Nekem bevált. Szépen fehérít.

2022.02.27. 12:04

Próbáltam,nem vált be. Sőt érzékennyé tette a fogaimat

2021.04.16. 07:48

Nem dohányzom, nem kávézom, mégis sárgásak a fogaim. Ez SEM működötty mint a többi csodaszer sem.Nagyon olcsón rendeltem, de nem érte meg az a sok műanyag.

2019.06.12. 14:19

Nagy kedvenc, amint elkezd fogyni ebayről berendelem újra. Sosem használom el egyben a 28 darabos szettet (14db alsó+felső, így 28db) Mindig csak 4-5öt használok el alkalmak előtti napokon, vagy ha kicsit megszíneződnének a fogaim a kávétól/vörösbortól, akkor esetleg egy 7-10 napos kúrát alkalmazok. Sosem csalódok benne, hozza amit kell. Talán az egyetlen hátránya a lemosása, mert kicsit ragaszkodó, de egyébként nekem 5*.

2019.02.28. 17:02

Nekem ez nem valt be igazan, viszont ebayrol szinten rendelheto a crest 3d white strips professional effects, ami valami elkepesztoen hatasos es fogorvosi rendelokben is adjak hazi fogfeheritesre csak persze sokkal dragabban.

2018.09.21. 16:10

Wishről rendeltem ingyenesen csak a szállítási költséget fizettem. Ma próbáltam ki vagy is éppen most.. remelem látványos lesz több próbálkozás után 😊