Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
jubileum
Ebayen kapható párosával csomagolt fogfehérítő matrica az alsó és felső fogsor kifehérítésére, melyet 30 percig kell fennhagyni alkalmanként. Rendelhető 2 darabtól akár 28 darabos szettig is. 14 nap alatt 10 árnyalatot fehérít a fogakon.
2023.10.13. 10:38
Már évek óta ezt használom. Nekem bevált. Szépen fehérít.
2021.04.16. 07:48
Nem dohányzom, nem kávézom, mégis sárgásak a fogaim. Ez SEM működötty mint a többi csodaszer sem.Nagyon olcsón rendeltem, de nem érte meg az a sok műanyag.
2019.06.12. 14:19
Nagy kedvenc, amint elkezd fogyni ebayről berendelem újra. Sosem használom el egyben a 28 darabos szettet (14db alsó+felső, így 28db) Mindig csak 4-5öt használok el alkalmak előtti napokon, vagy ha kicsit megszíneződnének a fogaim a kávétól/vörösbortól, akkor esetleg egy 7-10 napos kúrát alkalmazok. Sosem csalódok benne, hozza amit kell. Talán az egyetlen hátránya a lemosása, mert kicsit ragaszkodó, de egyébként nekem 5*.
2019.02.28. 17:02
Nekem ez nem valt be igazan, viszont ebayrol szinten rendelheto a crest 3d white strips professional effects, ami valami elkepesztoen hatasos es fogorvosi rendelokben is adjak hazi fogfeheritesre csak persze sokkal dragabban.
2018.09.21. 16:10
Wishről rendeltem ingyenesen csak a szállítási költséget fizettem. Ma próbáltam ki vagy is éppen most.. remelem látványos lesz több próbálkozás után 😊
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.