Sminkek szájra

Hozzáadva 2016.01.15.by

christine92

15 g

2019.01.12. 02:31

Borzalmas, nem lehet leszedni mindig egészben és az ajkak belső részén nem is szárad meg és eltér a külső részétől a szín, szoktam vele próbálkozni hátha egyszer beválik, de eddig semmi

2018.06.10. 16:17

Azt hiszem a cherry árnyalat volt meg nekem, egy erős piros szín. Az ajkaim belső részén nem akart megszáradni, a fogamat viszont összefogta. Nagyobb mennyiség egyenletesen befogja ugyan az ajkakat, viszont a kopás borzalmas, mert igénytelen kinézetű, és még le se tudja törölni az ember lánya, mint egy normál rúzst, ha látja, hogy kopik... Két-háromszor próbálkoztam vele, hátha megszeretem, de nem így lett, és végül egy ívessel a kukában landolt.. Muszaj volt megvennem kipróbálni, mert minden ilyen hypeolt újdonságra vevő vagyok, viszont sokszor csak pénzkidobás lesz a vége, mint ezzel a cuccal is lett. Kislányok elszórakoztatására éppen jó lehet...

2018.04.21. 18:05

Olcso kb 200-300ft. Kicsit nehez felvinni mert mar felvitel kozben szarad... plusz nehez a szint a tubus alapjan megitelni mert teljesen mas szine lesz a szajon.1 probat megert de nem vennem ujra.

2017.03.28. 14:28

Huhh hat olcso volt 200ft-300ft . Eleg erdekes zseles maszkszeruseg. Nehez felvinni folzos maradt a szam ... eleg furcsa nem fogom hasznalni... de ruzs alapnak jo lesz mert nehezen kopik 😀

Utoljára szerkesztve: 2017.02.28. 18:14 - 2017.02.28. 18:13

Az árát mindenképpen megéri! Nekem aránylag tartós is és ezek szerint rendben vannak az ajkaim mert nekem nem foltos. Tény, hogy felkenésnél nem szabad spórolni vele és a lehúzás nekem még mindig kicsit macera, lehet nem várok vele eleget. :) Tényleg fontos utána az ápolás, könnyen kiszárad a szám felkenés után. Abszolút elegedett vagyok vele, főleg ha a márka/ár színvonalán túl nem akarok többet tőle mint amit nyújtani tud.

2017.02.18. 16:39

Szerintem egyáltalán nem nehéz felvinni, viszont cserepes ajkaknál foltos lehet miután lekopott. Hamar lejön 1$t megért de nem venném újra