Éclat No. 121 EDP

1 vélemény
Hozzáadva 2023.12.06.by

Donovanna

Fejjegyek: ananász, mandarin, szamóca, cseresznye

Szívjegyek: pézsma, pacsuli, ámbra

Alapjegyek: rózsa, jázmin, ibolya, pattogatott kukorica

15 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2023.12.07. 10:03 - 2023.12.06. 21:04

Miss Dior Cherie (2005-ös pattogatott kukoricás eredeti változat) által ihletett illathasonmás az Eclattól. Azt kell, hogy mondjam, hogy megleptek vele, nagyon jól sikerült nekik eltalálni a Miss Dior Cherie lényegét. 95%-os legalább az egyezés egymás mellett szagolva, de ebbe belejátszhat, hogy az eredeti illat 15+ éves, azóta átalakulhatott az egyes illatjegyek fajsúlyossága a kompozícióban. Ugyanúgy hozza a MDC édes, karamelles szamócásságát és a kicsit fanyar ananászt, de közben nem lesz szirupos, gejl, hanem egy játékos, fiatalos, gyümölcsös, gondfeledt illattal von körbe.Nem vagyok a nagy visszasírója a 2005-ös MDC-nek és azt sem gondolom, hogy a későbbi Miss Diorok rosszabbak lennének, szerintem ezekkel mind sikerült a Diornak létrehozni azt a hétköznapi, fiatalos illatot, amit szívesen társítunk egy 20-30közötti, rendezett, fiatal, ápolt, intelligens hölgyhöz, egy miss-hez, akin még látszik a csacskasága, naívsága, optimizmusa és hogy még nem zúzta be az élet semmilyen malma. 30-40 között is szívesen fújjuk szerintem, üdítő és fiatalító és ki ne vágyna ezekre olykor, hisz oly jól esik.

Piactér

Több mutatása