Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
KockaCukor013
Ránctalanító és gyulladáscsölkentő hatású szérum, amely 2,5% E vitamint és 5% Retinolt tartalmaz.
2019.11.01. 20:28
Teszi a dolgát, szépen egységesít. Ráncokat illetoen nem tudok beszámolni, megelőzés céljából használom. Heti 2-3 alkalommal az esti rutinomba kapott helyett. Nem irritál, nem okoz gondot, szépek az összetevői, megfizethető az ára. Egy csillagot csak azért vonok le, mert sajnos a kupakja nem zár vissza 100%-osan. Lehet, hogy csak én fogtam ki egy hibás darabot, nem tudom, de annyiszor csavarom körbe, ahányszor csak akarom. Mindig elkezd raszorulni, aztán kattan egyet és újra laza. Szerencsére megtartottam a dobozát is, így baj nem éri, viszont ezt a kis hibát azért jobb lett volna kihagyni. Hidratáló mindenképp szükséges mellé.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.