Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szérumok, Kezelések

Acne Solve Oldat

3.4
Hozzáadva 2013.12.14.by

nitavondee

Gyógynövények kivonatából készült készítmény pattanásos, gyulladt arcbőr kezelésére.

Hatóanyagai: Réti füzény és körömvirág kivonata

Tartalma: 50 ml

2018.08.27. 17:05

Ez egy igazi "Must have" a pattanásos bőrűeknek. Érdemes csak helyileg használni, mert nagyon szárít. Csak ajánlani tudom.

2018.04.10. 03:13

Régebben vettem. Nem kedveltem az erős, büdi illatát és vigyáznom kellett a mennyiséggel, mert nagyon szárít. Hiába kicsi a kiszerelése a büdös szaga miatt nem lehet otthonról táskában magunkkal vinni, hogy idegen mosdóban gyors segítség legyen. Az első üveg amit használtam ha rögvest nem is tüntette el a pattanásokat, de gyorsabban elmulasztotta nekem őket, aminek örültem. Utána nem tudom miért már nem tapasztaltam ezt a hatást és pár üvegcse hiába való használata után leszoktam róla.

2013.12.10. 22:50

Amikor megláttam a Rossmannban nagyon megörültem mert nehéz gyógynövényes tonikokat találni, amik nyugtatnak de pattanástalanítanak is :D Elkezdtem használni és jó 1-2 hétig jó volt, aztán az alkohol elkezdte túlszárítani a bőröm és pattis lettem tőle... Egész arcra már nem használom, csak 1-1 pattanásra, célzottan! Úgy jó, de am. túlszárít és pattanásaim lesznek!

Utoljára szerkesztve: 2015.05.14. 12:11 - 2013.06.13. 15:14

Katasztrofális állapotban volt az arcom, mikor utazás előtt megvettem...Kevés pihenés és sok bulizás jött, szóval sok időm nem volt a fejemmel foglalkozni...Reggel és este átkentem vele, aztán kész. Hát láss csodát, lassú, de biztos javulás lett az eredmény. Még egy hete se használom, de már most látom, jó befektetés volt, tonik gyanánt bevált. Gyógynövényes szaga van, engem nem zavar, tetszik, hogy ilyen kevés és ilyen frankó hatóanyag van benne, ezek közül a körömvirág az igazi szupersztár. Régóta kerestem valamit, aminek ez a fő összetevője, a hegek miatt, ennél tutibb ugyanis nemigen van rájuk. Nem olyan erősen alkoholos, de elég jól összehúzza a bőrt, viszont nem szárítja ki. Kiváló szer, persze önmagában nem elég sajnos; de most őszintén: van egyáltalán olyan csodakence, ami 1000%-ban eltünteti egymaga az utolsó mitesszert is? Még írok pár hét múlva, addig marad a max pont! Update: Igen, igen, igen! Gyerekek, ez a legjobb lemosó! Jobb, mint a Dermafil Arcszesz, azt megtartottam SOS helyzetekre. (Abban lényegesen több az alkohol, szóval jobban fertőtlenít, de jobban szárít is, ez visszaüt, ott is leírtam ezt.) De amióta reggel-este csak ezt használom, egyre kevesebb, kisebb pati jön ki, a hegek gyorsabban halványodnak, a gyulladás hamar lehúzódik. Egy hónapig elég kb. egy flakon, 1000 forintért mérik a Rossmannban. Döntsétek el, drága-e ennyiért, részemről tökéletesen elégedett vagyok vele!!! Ha tehetném, most adnék neki még 5 csillagot!Update 2: Még mindig szeretem, bár a Paula féle 2%-os BHA hosszú távon jobb eredményeket produkált, főleg a hegek halványításában, de a bőröm kordában tartása is annak köszönhető az utóbbi pár hónapban. De ez sem árt, ha van otthon, helyileg jól kezeli a fel-felbukkanó ocsmányságokat. (Amik szerencsére kis számban, és méretben jönnek elő.) Van azóta alkoholmentes változat is, Acne Herbal a neve, azt hiszem. (Kb. ugyanezek a hatóanyagai.) Update 3: Mostanság nem használok alkoholosat, csak Betadine-t, helyileg, sokkal jobb így a bőröm. Ezért ezt kicsit lepontozom, de nem fáj a szívem, mert van ebből alkoholmentes is, ahogy már írtam, az 5-ös nálam, ez meg mondjuk legyen 3-mas.

Utoljára szerkesztve: 2013.03.24. 20:45 - 2013.03.09. 12:19

Az igaz, hogy ez sem egy csodaszer, ugyanakkor a gyulladást tényleg leviszi, illetve azt vettem észre, hogy a pattanásokat hamarabb összehúzza. Én a mitesszerek miatt használom, remélem egyhamar eltünteti azokat is.