Fog- és szájápolók

Hozzáadva 2014.09.25.by

Sellocske

Fogkrém különböző fogágybetegségek kezelésére

2023.06.26. 11:18

'Urea'-t tartalmaz /=karbamidot/. Ez valami /állati eredetű?/ vizelet-kivonat lehet. Én elhiszem, hogy a régi rómaiaknak ez jó volt /fog fehérítésre/, de /magam/ inkább ki hagyom. :)Érdekes módon, itt, a Krémmánián az összetevők között az 'Urea' /=karbamid/ nem szerepel....pedig a fémtubuson rajta van.Elhasználtam több, mint felét a kis vörös tubusnak, utána eldobtam a fogkrémet, mikor rá jöttem a 'titkára'.

2022.10.14. 19:54

Nem rég vásároltam meg ezt a fogkrémet és kétes érzéseim vannak. Fantasztikus a fehérítő ereje, de az íze.. Na az borzalom. Mint hajfestés során az ammónia szaga. Teljesen olyan íze van. Újra vásárolni biztosan nem fogom.

2021.07.07. 21:05

Müllerben vásároltam, van utazó kiszerelésben is! Egyszerűen fantasztikus! Ilyen jó fogkrémet még nem használtam! Lencsényi mennyiség is remekül habzik, csillogott utána a fogam. Az illata-íze is nagyon kellemes. Mivel érzékeny fognyakra is ajánlott, gondolom nem károsítja a fogzománcot!

2020.12.28. 23:26

Nagyon jó kis fogkrém, a maga gyógyhatásával és remek tisztító erejével. Teszi mindezt úgy, hogy csak egy borsónyit kell használni egy-egy fogmosáshoz. Megfelelően, de nem túl erősen habzik. Én szeretem a frissítő ízét is. Kicsi tubus, de mivel keveset kell használni belőle, nagyon sokáig elég. A mérete miatt utazáshoz is ideális. Fogágybetegséggel küszködőknek is és megelőzés céljából is tudom ajánlani. Az ára a Müllerben nagyon kedvező, 600 Ft körül van. Újravásároltam, és maradok a használatánál.

2016.01.12. 19:28

Már két éve használom ezt a fogkrémet, 1€-ba kerül, és nagyon megéri. Alaposan tisztít, tényleg nagyon kevés kell egy alkalommal, így nagyon sokáig elég.

2015.09.20. 13:54

Nagyon szeretem én is, külföldi Müllerben szereztem be, de mintha itthoniakban is találkoztam volna vele:)))) Tényleg elég sok időre elegendő, a tisztító hatása szuper, az íze is bejön :)