Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
tundi13
Hatékonyan hozzájárul a már meglévő pattanások csökkentéséhez és aktívan segíti megelőzni a továbbiak kialakulását. Az eredmény gyönyörű, egészségesnek tűnő hidratált arcbőr mitesszerek nélkül.
2021.07.22. 12:17
A pattanásos bőr legjobb „alapozója”: mindezt úgy, hogy megnevezése szerint egy hidratáló krémről beszélünk. Idáig még én is kísérleteztem alapozókkal, de az aknésodásra hajlamos bőröm nem viselte őket túl jól. Hiába mattítottak, a pórusaimat valahogy mindig eltömítették. Hihetetlenül kellemes meglepetés volt számomra, hogy az Axibent nappali krémje gyakorlatilag kiváltja az alapozót: ha reggel felkenem, és némi korrektorral kiegészítem, ahol kell, akkor egész nap kitart, és nem fényesedek ki tőle. A bőröm pedig napról napra tisztább, és még csak ragacsos sem lesz estére.