Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

B.Lab Matcha Hydrating Foam Cleanser

4.4
Hozzáadva 2023.02.24.by

viragi

Állítsa vissza bőre víz-olaj egyensúlyát ezzel a tisztító habbal, amely zöld tea és centella kivonatokat tartalmaz a bőr megnyugtatására és tisztítására. Gyengéden eltávolítja a bőr szennyeződéseit, a sminket és a szennyeződéseket. Az összetevőkben megtalálható hialuronsav, ceramid és glicerin szintén extra hidratáló hatást biztosít.

Hipoallergén

$12-tól

2022.01.30. 16:16

Egy hónapja használom, eddig semmi kifogásom ellene, nem érzem, hogy szárítaná a bőrőm.

2021.04.05. 02:31

mintát kaptam belőle. nekem teljesen átlagos lemosó, az én arcbőröm kicsit szárította. szépen tisztított amúgy, de ennél a lemosónál lehet jobb, egyszerűbben beszerezhető termékeket is kapni.

2021.04.02. 19:43

Hjajj de szerettem ezt a lemosót! A Cerave géles lemosója ugyan szintén bevált és nagyon szeretem, de annyira sajnálom, hogy ezt ilyen nehéz beszerezni és itthon nem lehet ilyen csudajó dolgokat kapni! Nagyon jól habzik, nem bántja a bőrt, puha lesz tőle, jól tisztít és az árával sincs túl nagy baj.

2021.04.02. 12:50

Mintám volt belőle, 2-3 alkalomra volt elég, jól tisztított. Az illata nekem tetszett, de furcsa volt, hogy "nyikorgósra" mosta az arcom. Hajnál szoktam ezt a szót használni, de valahogy itt is hasonlót tapasztaltam. A mostani olajosat nem cserélném le, de egynek mindenképp jó.

2021.03.30. 17:26

Páromnak vásároltam és szokta is használni! Először mintaként próbálta ki, utána rendeltem meg neki. Csak kicsit habzik és puha lesz utána a bőre, nem szárítja ki.