Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok
Pakolások, Hámlasztók

Botanical Lab Pumpkin & Papaya Enzyme Daily Exfoliator

Hozzáadva 2019.08.26.by

anonymous

Természetes, növényi alapú összetevőkből készült sütőtök és papaya enzimeket tartalmazó arclemosó bőrradír. Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről. Speciális pH azonos formula kifejezetten problémás bőrre kifejlesztve. Megtisztítja a pórusokat, megújítja a bőrt, így az ismét puha és ragyogó lesz.

Vegán

2020.11.01. 12:37

Nyilván csodát nem kell tőle várni, de nekem kellemes volt a használata, az arcbőröm szépen beszívta. Valamennyire segített is kordában tartani a pattanásokat, pigmentfoltokat a bőrömön. Szívesen újravenném, bár szerintem már nem lehet kapni. Plusz pont, hogy elég barátságos volt az ára és csupa jó összetevőt tartalmaz.

2020.08.30. 10:16

Nem rossz tonik, de semmi különlegeset nem lehet elmondani róla. Nem ragad, tonizál, szóval teszi a dolgát, de pl az igért hámlasztás elhanyagolható. Egy üveggel elhasználtam, de az én bőrömnek más tonik sokkal jobban bejött.

Utoljára szerkesztve: 2020.07.01. 20:41 - 2020.06.26. 15:10

Nekem bejött. Tavasszal vettem egy flakonnal a DM-ben. A napi rutinba építettem be, esténként használom és szépen segít a bőröm rendben tartásában. Nem túl erős, de így legalább nem is szárít. A rendszeres használat eredménye már megmutatkozott. Időnként kiegészítem más, erősebb hámlasztóval/bőrradírral/maszkkal. Bőröm egyébként tipikusan "szivatós": főleg nyáron gyorsan zsírosodik és fényesedik, ugyanakkor tisztításra hamar szárad, különösen télen - de ez a lemosó eddig megugrotta ezt az akadályt. Újra venném, ha találnék belőle a DM-ben. (Elvileg csak ott kapható, de az online felületükön nem rendelhető, csak boltban lehet megvenni, de akárhány boltban próbálkoztam mostanában, nem láttam, még a cetlijét sem.) Ha valaki látja valamelyik üzletben Budapesten, írja már meg légyszi, hogy hol, mert mindjárt el fog fogyni! :)))Update: a DM már nem forgalmazza. :( Ha valaki tudja, merre lehet beszerezni, megköszönöm, ha jelzi. :)

2020.06.16. 12:47

Nekem működik. Az elsőt (is) DM-ben vettem nagyon akciósan. Reggel este használom a micellás víz után, simán az ujjaimmal bepacsmagolom a bőrömbe. A krémek/olajak jobban beszívódnak utána. Gyorsan vettem is belőle újabb üveggel, amíg így az ember után dobják. ;)

2020.05.22. 09:59

Korábbi hozzászóláshoz hasonlóan én is csak azt tapasztalom, hogy olyan mint egy sima tonik.Szépen tisztítja az arcomat, nem szárít, nem lesz tőle piros a bőröm. A hámlasztó hatása nem érezhető. Akciósan vettem a DM-ben, így megbánni nem bántam meg a vásárlást, amúgy is szerettem volna kipróbálni, de újra nem venném meg. Vegán termék, ami miatt nálam kap egy plusz csillagot.

2020.05.21. 13:21

Az év elején vettem akciósan. Impulzusvásárlás volt, mert a The Ordinary hámlasztót, amit kinéztem magamnak, épp nem gyártották és emiatt érzett szomorúságomban nagyon megörültem ennek a Botanical Lab hámlasztónak. Eddig kétnaponta este használtam, mert nem tudtam, mennyire erős (ezt sajnos nem tüntetik fel a csomagolásán, legalábbis én nem találtam meg, így ez mínuszpont), újabban minden este áttörlöm vele az arcomat. Nagy változást nem tapasztalok, de szerintem egy jó rutinba beépítve segít egyben tartani az ember bőrét. Összességében elégedett vagyok vele, de nem venném újra, inkább valami erősebb hámlasztót keresnék.