mili
Utoljára szerkesztve: 2012.11.01. 14:41 - 2012.10.30. 10:28
2 színt is vettem belőle, egy halvány rózsaszínt és egy ciklámeneset. 290 ft-ba került, és 10 ml lakk van az üvegbe. A színek szépek, csak nekem túl vékony az ecset, és nem tudom csíkmentesen kifesteni vele a körmöm. Lehet én fogtam mellé ezzel a két színnel, de nagyon folyós állagúak. Azért adok még nekik egy lehetőséget, megpróbálom egy kicsivel vastagabb ecsettel. Update: nekem csak alaplakkal működik, elhasználom ha már megvan, de többet ilyet nem veszek.