Hajápolók

Forcapil Oldat

3.6
Hozzáadva 2015.11.10.by

Nomacs

A Forcapil oldat lassítja a hajhullást és serkenti a növekedést, összetevői részt vesznek a hajhagymák regenerálásában és elősegítik a keratin szintézist. A hatását közvetlenül az érintett területre juttatva fejti ki.

Tartalmaz:

• Vitaminokat (B5, B6, biotin), amelyek stimulálják a haj növekedését;
  • Gingko biloba kivonatot, amely részt vesz a hajhagymák regenerálásában,
  • Kölest, amelyben jelen vannak a kéntartalmú aminosavak,
  • Csalánt és mezei zsurlófüvet, amelyek segítenek a hajhullás lassításában és az egészséges fejbőr fenntartásában.

2025.03.25. 13:25

erősíti a hajat, serkenti a növekedést

Utoljára szerkesztve: 2023.04.28. 09:34 - 2023.04.28. 09:33

Bőrgyógyász javaslatára kezdtem el használni pár éve. Azon a nyáron mikor naponta masszíroztam a fejbőrömbe + vitamint szedtem észrevehetően gyorsabban nőtt a hajam és javult a szerkezete. Ismét elkezdtem használni, önmagában nem tudom mennyit használ, de kombinálva vitaminokkal szuperül működik.

2019.12.14. 11:27

Sajnos én sem érzek semmilyen változást ahhoz képest, amikor nem használtam. Rosszat nem tesz a hajammal, de annyira jót sem.

2019.08.06. 21:40

2 hónapja szedem a kapszulát és használom az oldatot is és valóban segített, már csak pár szál hajam hullik ki hajmosásnál, és mintha erősebbek is lennének a hajszálak valamennyivel. Nem rossz a cucc tényleg, sőt szerintem az egyik legjobb.

2019.05.14. 15:03

Hajhullás ellen kezdtem szedni a kapszulát, majd beújítottam az oldatot is. Őszintén szólva semmi változást nem tapasztaltam ahhoz képest, amikor csak a kapszulát szedtem (hajam, körmöm megnőtt, de a hajhullás nem változott)

2019.03.25. 20:42

Volt ilyen,jó volt,bár szerintem töményebb is lehetne az ilyenekben a hatóanyagok koncentrációja.