Körömlakkok, lemosók

Gena Hoof Lacquer Pata Lakk

2.8
Hozzáadva 2016.09.06.by

Xnano

Páratlanul erős repedezettség-gátló körömlakk. Hatóanyagát úgy fedezték fel, hogy a versenylovak rendkívül igénybevett patájához készült receptúrát dolgozták át. Víztiszta, erős védőpajzs a körmöknek, mely megelőzi a repedezést és törést és erősíti a törékeny körmöt.

2016.10.12. 10:02

Az sajnos nem derül ki, hogy hat-e valamit is, mert fél-egy nap után elkezd lepattogzani, vagy egyben lejönni. Arra viszont nincs időm, hogy minden nap fölkenegessem. Ez így használhatatlan.

2016.09.06. 13:54

Egy-két napon belül lekopik, sőt, lemezekben lehet lehúzni, szerintem semmire sem jó. Többször próbálkoztam vele, hátha nem jól kenem, nem elég száraz a körmöm, de sehogy sem marad fenn tovább.

2016.02.12. 11:15

Lányok, én oda meg vissza vagyok ettől a kencétől!!!! A gondatlan gél lakkozásoknak és a műköröm letépkedéseimnek borzasztó eredményét tapasztaltam, ráadásul tövig lerágtam az amúgy is papír vékony körmeimet. Megvettem a crystal, kallos, essence körömerősítőit, a crystalos és az essence-es felkenése után olyan fájdalmaim lettek, hogy azt senkinek nem kívánom, a formaldehidtől bedagadtak az ujjaim is, rettenetes volt. Aztán valaki ajánlotta nekem ezt a csodaszert. Itthon sajnos hiánycikk, ezért megrendeltem egy külföldi oldalról. Napokig szemeztem vele, nem mertem felkenni, mert ez is tartalmaz formaldehidet, de aztán elszántam magam. Két hét alatt olyan betonkemény körmeim lettek, se szakadás, de törés, de lemezes felválás, semmi. :) Megnövesztettem akkorára, hogy elmehessek egy körmöshöz, és ő is ledöbbent, hogy milyen erős. Egyébként elég büdi, de nagyon hatásos, nem voltak fájdalmaim a felkenés után. Nagyon megérte az árát, próbáljátok ki!!!!

2014.09.06. 20:13

Egy szép nyári napon,egy Crystal Nails üzletben találtam rá a világ nyolcadik csodájára.Az én szemem is sűrű felhő volt fizetés közben,ahonnan az ár hatására vert engem az eső,de cefettül.Normál esetben ugyanis soha nem adnék ki 1400ft-ot egy körömerősítőért.De örülök,hogy a műmosolyra beprogramozott eladónéni rábeszélt,hogy beruházzak a Gena patalakkjára.Amennyire röhejes neve van,annyira bámulatos a hatása.Nagyon el volt gyengülve a körmöm a rengeteg zselés köröm és csiszolgatás után.Leszögezem,brutálisan büdös,és rendkívül folyós.De azért csak bekentem vele az ujjaimon található szaruképződményeimet,száradás után a következőket tapasztaltam:-egy része felszívódott,beleivódott a körmömbe,és egy nagyon vékony réteg lakk maradt a pracliaimon-szép fényesek lettek az agyoncsiszolt körmeim-hajlékony körmeim pedig már használat után erősödtek egy picit,kevébé lettek hajlíthatóakMajd jövök updatelni,hogy hónapok alatt mennyit javított a helyzetemen.:) Eddig öt*

2014.06.02. 06:41

Én is használtam. Nálam már másnap lepattogzott az egész a körmömről, ezért semmi hatását nem tapasztaltam. Fodrász kellékesnél lehet beszerezni.

2012.12.10. 12:38

A sok-sok év körömrágás eléggé megviselte a körmeimet, eléggé csúnyák, és töredezettek voltak. Az egyik körmös ismerősöm mesélt a pata lakkról, úgy voltam vele, hogy egy próbát megér. És láss csodát, elkezdett nőni a körmöm tőle! Na jó, persze nem tökéletes, a körmeim vége sajnos felszakadozik, de közel sem néz ki olyan rosszul, mint régebben, ráadásul ilyen hosszú még nem volt a körmöm. Fedőlakknak is tökéletes, nagyon fényes, és gyorsan szárad.