„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
gretas
Hidratáló hatású, B5 vitamin tartalmú fátyolmaszk. Damaszkuszi rózsát és hét különböző tahiti virág kivonatát tartalmazó maszk, amely revitalizálja, hidratálja és felfrissíti a fáradt arcbőrt.
2023.03.12. 16:08
Nagyon szuper maszk, ajándékba kaptam egyet így hosszabb távról nem tudok nyilatkozni. Bőven van benne a folyadékból, másnapra is sok maradt a csomagolásban, pedig amikor feltettem mindkét oldalon tocsogott. Lassan szívódott be, 20 percig volt rajtam a maszk és utána még egy ideig egy nedves majd ragadós rétegként volt a bőrömön. Reggel is puha bőrrel ébredtem.
2022.07.19. 08:53
Nagyon elégedett vagyok ezzel a fátyolmaszkkal. Isteni az illat, dús hatóanyagban. Könnyen felhelyezhető, szereti az arcbőröm.
2021.01.15. 07:03
Gyönyörűen kihúzza a bőrt, és még másnap is finom bársonyos tőle az arcom. Viszont, minden második használatnál 1-2 gigamega pattanás jelenik meg az arcomon, így nem biztos, hogy újravevős.
2019.11.14. 15:17
Nagyon érzékeny, vízhiányos bőröm van, ami téli időszakban még rosszabb. A hidratáló maszk nagyon kellemes érzés a bőrömnek, 20 perc után érzem, hogy a húzódás, feszülés teljesen elmúlik, hidratált, élettel teli lesz az arcbőröma, ami utána napokig kitart. Mindenkinek meleg szívvel tudom ajánlani!
2019.11.13. 12:43
A kombinált és felszíni vízhiányos bőrömre fantasztikus hatással volt ez a damaszkuszi rózsa kivonatos maszk. Arcomat feltöltöttebbnek és hidratáltabbnak éreztem, hatása tartós volt. Bátran ajánlom másoknak is, érdemes rendszeresen használni.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.