Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
keresolany
Egységesítő sminkalap tökéletesen kisimítja az arcbőrt, előkészíti azt a smink felvitelére és garantálja a smink hosszabb tartósságát.
2022.05.16. 11:07
Valamiért azt hittem hogy ez egyszerre teljes értékű fényvédő és primer is egyben, de nem, ez egy primer SPF 50-es fényvédelemmel. nem lehet annyit felvinni belőle hogy egymagában is elég legyen a fényvédelme, viszont jár neki az öt csillag mert primerként nekem nagyon bevált. Láthatatlan a bőrön, nem nehéz, de mégis megvan az a primeres szilikonos állaga. Amikor feltettem rá a megszokott alapozómat nem akartam hinni a szememnek, teljesen máshogy nézett ki vele mint simán vagy más primerekkel korábban, sokkal bársonyosabb és egységesebb lett az eredmény. A tartósság pedig verhetetlen, kb 12 óra alatt meg sem mozdult rajtam a smink, ugyanolyan egységes és szép volt mint amikor sminkeltem. Sajnos nekem nagyon drága így nem 100% hogy meg fogom venni újra, pedig tényleg nagyon jó kis cucc.