Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
kisizé
Holografikus csillámokat tartalmazó fedőlakk.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.26. 11:47 - 2023.01.04. 13:19
2023.01.04.Hát ez megérte az árát! :D Összességében elmondható, hogy ez egy lassabban száradó körömlakk a szokásos drogériásokhoz képest, cserébe tartósabbak és gyönyörűek.- Reflective coat: szikrázó ezüstcsillámok, amik szuperül működnek a többi Holo Taco és más lakkjaimmal egyaránt. Igazából egy bónusz játékot ad a körmöknek ez a fedőlakk, illetve ez szárad a leggyorsabban a négy közül. - Got cake?: A szülinapi körömlakk, amely igazán különleges mind önmagában, mind egy fekete vagy kék, lila árnyalat fölé kenve. Habár ezt a legnehezebb lemosni, ez sem karcolja fel a körmeimet úgy, mint mondjuk a Claire's-es, Catrice vagy Essence glitter lakkok. Látszik, hogy jó minőségű anyagokat raktak bele. Önmagában egyszerre nagyon diszkrét és mégis vagány.- Twice in a blue moon: Szerelem. Nem könnyű vele dolgozni, mert kicsit szétterül a macskaszem hatás, de jó isten, 2 vastagabb rétegben és sok türelemmel egy csoda ez a mágneses lakk. 2,5-3 óra alatt készültem el vele (alaplakk kell alá, mert fog, a fedőlakk esetén meg érdemes mégegyszer mágnesezni), de olyan szikrázóan egyedi az eredmény - mintha féldrágakövek lennének a kezeimen.*chef's kiss* Ultimate win!- Party punch: Erre a lakkra régóta vágytam. Élőben tényleg a pink és piros határán játszik, de egy piros alaplakk segítségével eltolható ebbe az irányba. Magában is pöpec. Ahhoz képest, hogy egy glitter lakk, ami meseszépen szikrázik, nagyon könnyű lemosni, nem karcolja fel a körmeimet. Két rétegben szuperül fed.Szerintem fogok még rendelni, de arra is figyelnem kell, hogy ezeket rendszeresen használjam, mivel sűrűek, és hamar beszáradhatnak az online látott videók alapján. 2023.08.11.Megleptem magam további 5 lakkal, amikből 3-mal nagyon szemeztem, a másik 2 pedig kombinálva keltette fel a figyelmemet. Az eddigi benyomásaim:- Toe Beans: Ez a limitált kiadás A KEDVENC lakkom eddig a márkától: baromira szép, visszafogott fémes pink az árnyékban, de a napon vagy direkt fény alatt szikrázik a holografikus hatása! Isteni! Letaszította a trónról a kedvenc neonpink lakkomat. Elég két réteg belőle, mert szépen fed, és extra tartós is. - Never Tide Down: Gyönyörű tengerparti kék türkiz és arany glitterrel és csillámokkal. Ha az ember a megúszásra (haha) játszik, akkor egy vastag réteg is elég, de kettővel az igazi. Szépen terül, gyorsan szárad, és az alaplakk kötelező alá, mert különben megfogja a körmöt! Viszont álomkönnyű lemosni, még acetonmentes lemosóval is!- Late Checkout: Sajnos ez a lakk eddig csalódás. Az összes online review-ban azt mutatták, hogy mennyire erősen reflektíven narancs benne a csillogás - pont, mint amikor éjszaka a repülőből kinézve látod az utcalámpák fényét... gyönyörű - lenne, de a valóságban ez a lakk inkább csak mélylila, nagyon szép kék fénnyel. Az aranyos narancs reflektív elemek csak az üvegben, illetve bizonyos szögekben a körmön is észlelhetőek, de korántsem olyan markánsan, mint azt hittem. Emellett érdesre szárad a felszíne, és "megissza" az első réteg fedőlakkot, így célszerű két réteggel operálni. Ami miatt szintén csalódás, az az élettartama: máris 2 órával a teljes száradása után elkezdett letöredezni két körmömről, pedig mindent ugyanúgy csináltam, mint máskor. - Solar Unicorn Skin: Nagyon régen az Essence hozott egy ilyen lakkot, limitált kiadásban - folyton azt kentem magamra. Már rég tönkrement a lakk, de még mindig megvan az üvegcse, mert vártam, hogy hátha egyszer rálelek az utódjára. A Holo Taco elhozta. Nagyon pöpec piros-narancs-sárga-zöld játékokban játszik, sötét (azon belül is fekete) alapra kenve fantasztikus, de még önmagában használva is elég menő. Gyorsan is szárad.- Electrostatic: Tény, hogy egy rétegben fed, nem csíkozódik, és viszonylag hamar szárad. Viszont eléggé kiábrándító az a holografic hatás, amit "produkál". Túl visszafogott direkt fényben is ahhoz képest, mint amire számítottam. Viszont szuperül párosítható a Solar Unicorn Skinnel. Kombinálásra jó, magában no.
2022.09.10. 18:11
Imádom a holografikus körömlakkokat, szinte minden elérhető márkát kipróbáltam, és egyértelműen a Holo Taco a kedvenc. Gyönyörű, tartós lakkok, alap- és fedőlakkok, jó minőségű kiegészítők (a legjobb manikűr készletem tőlük van), és már nem csak holo, hanem creme kivitelben is kaphatók a szivárvány minden színében. A legtöbb lakkjuk már egy rétegben is szépen fed, ritka az, amelyikhez kettőnél több kell (nem vagyok hajlandó három réteget felkenni semmiből, ha ennyi kell a szép fedéshez, az a lakk nem kell).Sajnos a Magyarországra szállítás vámmal, áfával elég húzós, de időnként megajándékozom magam néhány darabbal. Abszolút kedvencek a Coral Chaser, a Pink Fizz, és a Linear Holo fedőlakk, ami minden normál körömlakkból holografikusat varázsol. Ja, és az ügyfélszolgálatuk is nagyon jó, amikor volt egy kis problémám (nem a termékekkel), azonnal megoldották.
2021.02.19. 08:20
A zsibin sikerült megvennem a Unicorn Skin kollekciót. Imádom a fedőlakkokat, egy sima mezei lakkot is nagyon fel tud dobni. Bármilyen színnel működnek, nemcsak a kollekcióhoz kiadott fehér és indigó lakkal.Ezek az "alap lakkok" viszont annyira nem jöttek be, elég gyorsan sűrűsödnek, így gyakran kell higítani.A Unicorn Skin fedőlakkokat viszont bátran ajánlom, pont úgy néznek ki mint a fotókon és nem nehéz lemosni, ami nekem fontos szempont volt.
2020.12.25. 00:16
Decemberben rendeltem 5db különböző körömlakkot tőlük, 6 nap alatt ért ide. 1 long lasting base, 1 glassy top coat, egy one coat black, 1 cosmic és 1 solar unicorn skin-t. A csomagolás elképesztően szép, minden részlete kidolgozott, teljesen lenyűgözött! Az alap csomagolás egy fekete doboz (rajta alig láthatóan kis fényes holo taco ikonok), belül szivaccsal, amibe 4db üveg fér a saját kis dobozával. Én ilyen prémium termékkel még nem találkoztam, de nem is vettem 1000Ft-nál drágábban körömlakkot eddig (🙈), szóval nem vagyok jártas a dologban. A long lasting base-el nekem 3 nap alatt agy teljes körmöm és két sarok kopott le, egy 2 babás háztartásban, a karácsony előtti takarítós, készülődőd időszakban, és egyáltalán nem kíméltem őket. Szerintem ez nem rossz, ha valaki tud meg akar vigyázni rá, simán jóval több lehet. A onecoat black nem vicc, teljesen tökéletesen fed egy rétegben. A unicorn skin az egy csoda, konkrétan nem tudom levenni róla a szemem. Nem is hiszem el, hogy mennyire szép! A glossy taco szuper, nem veszít a fényéből. Felvinni mindegyiket könnyű, gyorsan szárad. Szóval eddig egy álom. És akkor jön az ára. Amúgy nem lenne vészes ilyen minőségért, de Magyarországra szállítva mi az 5db-ért vámmal és szállítással a kétszeresét fizettük (a vám bele van számolva az árba, mindenképp ki kell fizetni, nem csak ha lebukik). Nem ismerem igazán a hazai kínálatot, de nem tudom mennyire éri meg valakinek, aki nem egy simply rajongó. De én (aki az) cseppet sem bámtam meg, teljesen feldobta ezt a kissé ( 😂 ) nehéz időszakot.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.