Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
zalla
"Veszélyesen szép színek, erőteljes árnyalatok egyenesen 2049-ből. A paletta két bámulatos metálos és négy merész matt árnyalatot tartalmaz."
2022.04.25. 13:12
Előtte szólóhoz csatlakoznék: Legsötétebb fekete. Nekem kép palettám van a márkától, mindkettő a kedvenceim közé tartozik. A termékek egyediek, csodásak a színek, jó a formula. Ezt sosem veszik ki a kezeim közül. Elég nagy negatívuma, hogy már nem kapható. De ha valaki szeretne valamit a márkától, akkor ajánlani tudom.
2021.08.09. 12:45
Ebben a palettában van a legsötétebb fekete, amit valaha próbáltam. Szerintem a Kaleidos készíti a legjobb csillogós formulát a megfizethető márkák közül!Kedvenc márkám, de van 2 probléma velük:1, verseny van minden palettájukért. Mikor kidobnak egy új palettát, kb vérre mennek az emberek, és 1 nap alatt elfogy az összes, utána heteket kell várni mire elérhető lesz ismét, és végül a szállítás is 1 hónap.Szóval beszerezni rémálom, 2, csomó palettájuk elfogyott és azóta nem is hozták vissza. (pl. a kedvencem, a neon palettájuk)