Krémmánia kedvenc újdonságok – 2025 február-március
Camillala
Angelica Nyquist szépségguru együttműködésével létrejött paletta. A 15 szín hideg és meleg tónusokat, duokrómokat tartalmaz. Elegáns választékát mutatja be a sötét, sötét matt és az élénk, káprázatos duokrómok közül. Ez a paletta a mély, gazdag árnyalatokat a csillogó pasztell és a neon egyensúlyozza ki. Drámai és elegáns, visszafogott, hétköznapi smink és létrehozható belőle.
2023.04.12. 13:18
Megismételhetetlen. Páratlan. Gyönyörű. Nem nagyon találom a szavakat, pedig már régóta a kollekcióm legmegbecsültebb darabja. Egyik palettámmal sem olyan élmény dolgozni, mint ezzel. Minden smink egy műalkotás, minden szín egy csoda, minden összeállítás új varázslatot rejt. A csomagolása is megér egy misét: csodaszép, masszív, de ezt nem tudom visszaadni szavakkal. Élmény kézbevenni a palettát. Eszméletlen puha, pigmentált, jól működő színek. Valóban azt a színt kapod, amit a palettában látsz, könnyen satírozhatóak, és egymással is jól harmonizálnak. A legszebb taupe árnyalatot rejti a paletta. És ezen felül olyan csodás fényes színeket, hogy már attól hevesebben dobog a szívem, ha rájuk nézek. Az a hatás pedig, amit felkenve produkának... Aki szereti a duokrómokat, annak fájhat a feje, mert ez a paletta limitált kiadás volt. Igen, ez egy óda egy egyszerű palettához.
2022.03.13. 10:32
Nagyon szeretem a márka ezen palettáját is! Örülök, hogy tavaly a limitáltsága ellenére is beszerezhettem! Minden szempontból megérte. Hasonlóan a többi palettájukhoz egyedi, könnyen kezelhető, tartós termék. Ami még pozitívuma, hogy ritkán látok ilyen színvilággal palettákat, megihleti az embert!
2021.10.16. 15:25
A legszebb paletta, annyira sajnálom, hogy limitált kiadás volt! A mélyek igazán mélyek, a mattok tényleg mattok, a csillámosak pedig duochromok. Nekem sem jutott volna eszembe hogy ennyire jól illenek a színek egymáshoz, de mégis, gyönyörűen el lehet őket dolgozni, nem foltosak, mindig izgalmas sminket tudok kihozni belőle.
2021.07.25. 19:10
Nem hittem volna, hogy létezik még olyan szemhéjpúder paletta, ami nekem meglepetést tud okozni (tudom, mily pökhendi szavak, de tényleg sok szemhéjpúdert próbáltam már), de a Kaleidosnak sikerült.Sokáig idegenkedtem a Club Nebulától, mert a képek alapján nem álltak össze a fejemben a lehetséges színkombinációk, de a jó öreg kíváncsiság legyűrte az előítéleteimet és megrendeltem. Nagyon jól tettem, még nekem is hiánypótló darab; élőben sokkal szebbek a színek, esküszöm, ebben van a legszebb taupe, amit valaha láttam. A mattok nagyon intenzívek, odáig vagyok értük, ez a színmélység az, amit a legjobban szeretek, a fényesek pedig igazi kaméleonok, a matt színekre ütögetve a végtelenségig el lehet játszani a kombinációkkal. A sötét színeket nem árt kicsit óvatosan építgetni a mélyítővonalban, de a kezelhetőségük bőven belefér a szemsmink tízperces elkészítési idejébe.A festékek állaga is nagyon bejön, kicsit porolnak, de nálam nagyobb súllyal esik latba a pigmentáció és az jelen esetben kiváló. A külcsinről is szuperlatívuszokban tudok beszélni, a Kaleidos maximálisan odafigyel a részletekre, mind kívül, mind belül.Előbb-utóbb a testvérpalettáját, az Escape Podot is beszerzem.:) Sminkmániásoknak kötelező!
2021.05.12. 10:26
Kedvenc palettám! Csodás a pigmentációja a színeknek és rengeteg féle sminket tudok vele készíteni. A visszafogott, hétköznapitól a drámai party sminkig mindent ki tudok belőle hozni. Öröm vele dolgozni. :)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.