Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Roli9707
Az oldat olyan gyógyszer, amely kúraszerűen alkalmazva serkenti a hajnövekedést. A férfi nemihormon hatásaival összefüggésben kialakuló örökletes kopaszság kezelésére javallott.
Utoljára szerkesztve: 2024.09.07. 19:10 - 2024.02.23. 17:43
2020 novembere ota hasznalom folyamatosan a 2% minoxidil tartalmu Regainet, amit 2023 szeptembere ota kiegeszitek az 5% minoxidil tartalmu Revicapillal, igy abszolut megalapozott velemennyel tudok szolgalni a minoxidil hajhullasra gyakorolt pozitiv hatasarol - nekem megmentette az androgen alopecia miatt megritkult hajkoronamat.Napi egyszer, estenkent szoktam vegigfujkalni a szaraz fejboromet (en az eloirt 6 fujasnal tobbet szoktam hasznalni), majd az ujjbegyeimmel jo alaposan bemasszirozom a fejborombe.Amiota a minoxidilt hasznalom, a ket hajmosas kozott eltelt idot ki tudtam tolni 1 hetre, velhetoen a szer alkoholtartalma miatt, szoval a szaraz fejborueknek jo esellyel meg jobban ki fogja szaritani a fejboret, igy inkabb zsiros / tobb faggyut termelo fejborueknek ajanlom.A hasznalat kezdeten fokozodik a hajhullas merteke, de erdemes kivarni azt a par honapot, amelyet kovetoen megindul a hajnovekedes / dusulas, mert megeri, csak legyetek erosek, tartsatok ki.Rendeles elott erdemes vegignezni online a patikak oldalait, mert eleg nagy a kinalati arak szorasa (van, ahol 10.000 Ft-ert, masutt 15.000 Ft-ert aruljak a Regainet… nonszensz).A Regaine egyebkent joval dragabb, mint a Revicapil, pedig a fo osszetevojuk azonos (Minoxidil), sot az elobbi meg alacsonyabb koncentracioju (2%) is, mint az utobbi (5%), ugyhogy en fel eve elkezdtem kiserletezni a Revicapillal is, es egyelore ugy tunik, mindkettonek azonos a hajnoveszto hatasa, viszont a Revicapil jobban szaritja a hajat (nalam korpasodast is okoz), ugyhogy szerintem visszaterek a Regainehez.A Regainet emiatt 5, a Revicapilt 4 csillagra ertekelem.