Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Hatshepsut
Elasztikus maszk arannyal és lózsírral. Az arany elősegíti a kollagén és az elasztin kialakulását és ragyogást kölcsönöz a bőrnek. A lózsír könnyen felszívódik a bőrön, mivel kiegyensúlyozott arányban tartalmaz aminosavakat, melynek struktúrája nagyon hasonlít az ember aminosavaihoz, továbbá csökkenti a gyulladást és a bőrhámlást.
2018.09.17. 10:02
MArionnaudban vásároltam ezt a típust illetve 2 másikat is, mindegyikkel nagyon elégedett voltam. Nagyon jól hidratál és ragyógónak és feszesebbnek éreztem az arcbőröm a használat után. Az ára teljesen elfogadható, használat után megfordítva a maszkor a dekoltázsomra tettem mert még a 30 perc elteltével is volt benne nagyon sok "krém". Ajánlom mindenkinek :)
2017.10.25. 16:38
Jó kis arcmaszk, sajnos lózsír is van benne, így legközelebb biztos, hogy nem fogom megvenni. Nagyon jól hidratált, feltöltötte az arcomat, szuper volt rá sminkelni.