Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Nature's Argán Stria Olaj Testre és Mellre

1 vélemény
Hozzáadva 2015.01.20.by

kisbors

Argán olajat, mandula és szőlőmag kivonatot és lupint (csillagfürt virág) tartalmaz, melyek hidratálják és feszesítik a bőrt.

Alkalmazása ajánlott a terhesség előtt és után is, de bármikor segítségül hívhatjuk, amikor azt tapasztaljuk, hogy a bőr kezdi elveszíteni a tónusát és enged a rugalmasságából. Használatával a fogyókúra alatt hatásos eredményeket érhetünk el.

2017.02.28. 14:01

Elsősorban mint testápoló olajat néztem ki magamnak,de van pár striám/gyúrás,hízás,fogyás miatt/úgyhogy nem baj ha még ezekre is jó.Az illata elsőre elég erős citrusos,a bőrön már szerencsére alig érezni.A testápoló hatásával sajna nem vagyok megelégedve,pedig már "elfogyasztottam" jó pár olajat a bőrömre,ezt is zuhi után a vizes bőrre kenem,úgy tűnik el a bőrön mintha ott se lett volna,nyáron majd pont jó lesz ez a kis lájtos hatása.de önmagában ez mint testápoló kevéske.Az összetevők is jók bár az első helyen levő víz megkérdőjelezi a hatóanyagkoncentrációt benne.Eredeti áron biztos hogy nem vettem volna meg /4-5 ezer Ft/2200Ft-ért sikerült hozzájutnom,szerintem max annyit is ér.Striaügyben majd még jövök hátha abban jobban teljesít.