Sminkek szájra

4.3
Hozzáadva 2015.09.11.by

KlaudiaZs

3,5 g

Hidratáló hosszantartó rúzs, 12 árnyalatban kapható.

$1-tól

Utoljára szerkesztve: 2017.05.18. 20:22 - 2016.06.15. 10:29

Update: Imádom, azóta is, maybelline baby lips és a butter lipstick olcsóbb dupeja/verziója, rettentően krémes, átcserélt csomagolással kitűnően használható :) Ennyi pénzért ajándék ^^Most érkezett meg a 2-es árnyalat,húztam swacth-ot és a számon is kipróbáltam. Eddig tapasztalatok: Pigmentáltsága olyan közepes, van egy enyhe illata, ami szerintem kellemes, szappannal próbáltam lemosni az nem akarta lehozni, viszont letörölni könnyen lehet. Szájra felkenve szépen terül el, kissé krémes , a cserepes számat egy rétegben kiemelte, de kissé jobban elolszlatva elfedte. Hétköznapi rúsznak szerintem tökéletes, egy olcsóbb drogériás rúzs szintet megüt, nagyon kedvező áron, egy gondja a csomagolás, de szerintem aki teheti rakja át üres rúzs tartóba és úgy tökéletes táskába dobálós rúzs, plusz pont a szép összetevők miatt :) Nézzetek youtube-on videót a swatchokkal a szín választáshoz ! :)

2016.02.08. 15:19

A 2-es és a 9-es árnyalatot rendeltem meg, fejenként 98 centért. Nem mondom, hogy életem legjobb rúzsa, de ennyi pénzért bőven jó.Szép a színük, az illatuk is kellemes, csak a felvitelére vigyázni kell, mert könnyű velük túlzásba esni. Tartósnak nem mondanám, de talán nem is baj, ha kicsit kopnak ezek az erős színek.A rendelésnél szerintem nem árt belekalkulálni, hogy a képek nem teljesen fedik a valóságot. A 2-es árnyalat nekem sokkal inkább tűnt egy hétköznapi nude árnyalatnak, de valójában halvány rózsaszín.

2015.11.14. 19:19

Nekem is a hármas számú lila árnyalat van meg, egyszerüen imádom. Krémes, szép a színe és tartós is.

Utoljára szerkesztve: 2015.12.07. 08:51 - 2015.09.25. 16:26

Egyből két árnyalatot is vettem, a 3mast és a 6ost, darabja 350Ft-ba került, sajnos nehezen találok itthon ilyen árnyalatú rúzsokat elfogadható áron. Mindkettő állaga remek, krémes, de nem folyós, a finishét leginkább szaténosnak mondanám, pont a kedvencem, a viselete kellemes, nem tűnt úgy, hogy szárítana, az illata pedig kifejezetten jó, visszafogott, nem büdös vagy zavaró, ettől féltem a leginkább.:D Saját dobozkájukban érkeztek, maga a rúzs csomagolása műanyag, érződik is rajta, de látványra ez nem jön le.A 3mas egy élénk lila szín, elvileg a MAC Amp it up dupe-ja, a minősége nem a legjobb (nekem lipstick helyett lipgloss van ráírva, de vhol a kettő közt van fura mód), de még így is szép felkenve, bár rétegezni kell, mert hajlamos foltos lenni.A 6os egy sötét bordó szín, ez pedig talán a MAC Diva dupe-ja, és azt kell mondjam, gyönyörű, meglepett, hogy mennyire. Ez nem foltos, mint a lila, itt nem tűnik fel, hogy olcsó rúzsról van szó. Kicsivel krémesebb is az állaga, mint annak, ceruza nélkül nem nagyon lehet szépen felvinni, de egy kis ügyeskedéssel tényleg csodás a végeredmény.