Sminkek szemre

Tammy Tanuka Pigment

Hozzáadva 2021.02.19.by

rita1025

1 ml és 2 ml

Por állagú szemhéjpúder, duo króm hatással.

24 árnyalatban kapható

4988 Ft és 8738 Ft-tól

2025.01.08. 18:39

Jelenleg 35 pigmentem,és 4 palettám van a Tammytól! A legpigmentáltabb,és legfényesebb színei nekik vannak,ezt fixre tudom mondani! Betegesen gyűjtöm is őket,bár érthető,mert tökéletes minőségűek!imádom a duokróm színeket,engem azzal vettek le a lámabról!

2022.03.03. 23:38

30 körül van a gyűjteményem, azt kell mondjam hogy a mother of oil kivételével az összes csodálatos. Vannak amiket belenyomtam panbe, az talán hiba volt, főleg azoknál amik nem annyira finomra vannak őrölve, úgyhogy ha valaki esetleg ilyesmiben gondolkozik óvatosan! :)Én úgy gondolom hogy még a vám ellenére is megéri megrendelni őket ha az ember szereti a különleges színeket és nem fél pigmentekkel dolgozni. A mattokat annyira nem ajánlom, ha már az ember rendel Sigil terméket akkor szerintem érdemesebb a duochrome, fényes árnyalatokból válogatni. Azok egyszerűen túl különlegesek ahhoz hogy kihagyja őket az ember.

Utoljára szerkesztve: 2021.12.14. 14:00 - 2021.12.14. 13:58

12 pigmentem van tammy tanukától, ebből 5-6 egy szettben volt, a többi színt én válogattam össze, illetve egyet ajándékba kaptam. Még a vámos mizéria előtt rendeltem őket, a legszebb pigmentjeim a világon. Van köztük duokróm, multikróm... A legtöbb fényes, egyetlen matt volt a szettben, amit nem is nagyon tudok használni. Az ajándékba kapott élénk lila nem az én színem.. viszont a többi 10 leírhatatlanul gyönyörű. Rózsaszínből taupe, aranyból zöldesbarna, kékből zöld, lila alapon a világ összes színe megcsillan, stb. Glitter primerre szoktam őket felvinni, már a komplett smink tetejére ecsettel tapogatom föl. Szépen tart egész nap, és olyan gyönyörű... viszont glitter primer nélkül én nem tudom ugyanezt a színt és hatást elérni. Nem bánom, végülis ez egy pigment, természetes, hogy kell valami primer alá. A mennyiség nem sok, amit a tégelyekben kaptam, viszont így sem fog soha elfogyni, hacsak nem döntök úgy, hogy mától mást nem használok. 2021.12.14.

2021.10.24. 18:26

Engem is elvarázsoltak ezek a csodaszép pigmentek, tényleg szebbnél szebb árnyalatokban lehet őket kapni, szerintem minden préselt szemhéjpúder-párti kolleginának megremeg a térde, ha felmerészkedik a márka Instagram-oldalára.Igazából csak egy picit macerásabb a használatuk, nálam még simán beleférnek a reggeli sminkelési időbe (20 perc). Általában a kupak belső oldalára tapadt mennyiség elegendő a szemhéjra, azért is jó ezt kaparászni az ecsettel, mert nem tudunk túl sok terméket felvenni és nem fog a pigment fele az arcunkon kikötni. Fújok némi setting sprayt egy lapos ecsetre, jön a kupaktapogatás, majd a glitter alapra lapogatom a port. Ennyi. A préselt fényes szemhéjpúderek alá is teszek glitter primert, szóval majdnem ugyanannyi idő felvinni a loose társaikat.

2021.10.10. 19:43

Gyönyörűséges színekben érhetők el ezek a csoda porok. Minden finishben megtalálhatók és hatalmas a választék. Volt szerencsém jó párat kipróbálni és annak ellenére, hogy mindegyiken túladtam, mégis ajánlom őket. Itt jöhet a jogos kérdés: akkor meg miért szabadultam meg tőlük? Azért mert hétköznapokon a munkába sietős reggelekn 6 órakor nekem nincs időm ezekkel a porokkal pepecselni, macerás a használatuk és időigényes is. Hétvégén pedig szintén nincs kedvem ilyesmivel bajlódni, főleg nem egy 5 éves örökmozgó kisfiú mellett. Azért meg feleslegesnek gondolom megtartani, hogy évente max. 2x valamilyen különleges alkalomra elővegyem őket. Ha te nem ez a lusta kategória vagy mint én akkor szívből tudom ajánlani mert gyönyörűek!

2021.07.27. 07:57

Lányok! Aki még nem ismeri és hasonlóan sminkmánias, az lessen meg ezekről a pigmentekről egy-két YouTube videót, nem fog csalódni! Ugy láttam, hogy már egy magyar webshopban is lehet kapni ezeket a csodálatos színeket, de én az elsőt egy kedves lánytól vettem itt a zsibin, amiért nagyon hálás vagyok! 🥳😇 Sajnos a szín oroszul szerepel rajta de egy ilyen kékes-zöldes-lilás csodaszép csillamos pigmentet kell elképzelni ami igazából színek tetején jön ki igazán. Nagyon alkalmi viselet, egy esküvőre tervezem bevetni, a zöldes ruhámhoz. Nagyon finomra őrőlt pigment, duokróm szín. Mindenképpen kell alá egy alap és ujjal érdemes felvinni. Az a baj, hogy még vagy ezer színnel szemezek… 🤭😍