Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Kittusch
Trio D-panthenol hatékonyan védi a csecsemők érzékeny bőrtét a pelenkakiütés és bőrpír ellen. Védőréteget képez a bőrön, nyugtató és regeneráló hatású.
2021.12.20. 12:13
Arckérmnek használtam. Nagyon puhává varázsolja a bőrt, nekem kicsit csak az állagával van problémám, mert elsőre kicsit nehézkés meg "szemes", szóval szerintem nem jó a formulázás, mert kiválnak belőle a szilárd alkotók, desurlódás hatására ismét folyékonnyá válik, ez egy picit zavaró.Ja és kis csomagolás nagyon, nehezen jön ki az utolsó pár mili.
Utoljára szerkesztve: 2021.03.16. 15:41 - 2021.03.16. 15:36
Télen vettem a kezemre és az orromra főleg, nagyon jól bevált. Megvéd a hideg, szeles időben, cserepes szájra is gyógyír. Egyszer éjszakára az egész arcomat bekentem, mert olyan száraz volt, sokat javított a helyzeten és nem tömítette el a pórusokat, de ezt rendszeresen nem merném megcsinálni. Az illata nem valami finom, de hát a lanolin már csak ilyen, nem zavaró. Ja, hogy nincs is benne lanolin? :) Akkor nem tudom, mitől.. remélem, nem romlott meg :/ Nagyon erős, tömör krém, inkább kenőcs, kiszáradt bőrre nagyon jól működik, nagyon kevés is elég belőle. A lábfejemre is használtam, tökjó.Viszont. Féláron vettem, mert közeli volt a lejárati ideje. Lehet, hogy emiatt, de fura, grízes állaga van, szerintem alapból nem lenne ilyen. Remélem. Lehet, hogy annak köszönhető ez a.. hát, nem valami kellemes állag, hogy sokat állt a bolt polcán, közvetlenül a lámpafény alatt? Akkor sem túl meggyőző, hogy a lejárati idő előtt szemcsés, grízszerű lesz. Ettől még a hatása ugyanolyan jó és jól el lehet masszírozni a bőrön, csak meg kell várni, hogy megolvadjon a gríz :)Babapopsin lehet, hogy kellemetlenebb ez a fura állag, és hát arra találták ki elsősorban. Szerintem a bolti tárolás miatt alakult ez ki, de akkor is, elvileg még teljesen jónak kellett volna lennie. Emiatt csak négy (és fél) csillag.