Szépségvitaminok

Hozzáadva 2018.12.21.by

Makk Zsuzsó

30 db
  • MSM (methyl-sulfonyl-methane): 700 mg
  • Mezei zsurló: 250 mg (ebből 8% kovasav)
  • L-cysteine: 100mg
  • Kolin: 50 mg
  • Inositol: 25 mg
  • PABA: 25 mg

2019.12.20. 11:51

A szaga, mint a csatorna. Az -1 csillag, ha lenne ilyen. A hajamra és a bőrömre semmit nem használt, viszont a körmeim nagyon erősek lettek tőle, nem szakadt be, mint szokott, hosszúra megnőtt. Amióta nem használom azóta állandóan beszakad.

2019.04.12. 10:43

Nagy méretű a tabletta, de én nagyon szeretem, hogy csak napi egy tablettát kell beszedni belőle. A körmöm, a hajam és még a szempillám is gyorsabban nőtt tőle (járok pillásho, és rövidebb lett a töltési időszak, plusz sok új pillám lett). A hajamon nem én, hanem a fodrászom vette észre a változást. Mikor száritotta, mutatta, hogy a hajam mindenhol tele van friss 10 cm-es új hajakkal. Azt ajánlotta, hogy kúraszerűen szedjem 3 hónapig, aztán hagyjam abba. Most a második ilyen kúrámnál tartok, és nagyon elégedett vagyok. A sok kicsi hajszálnak köszönhetően nem lapul le olyan könnyen a hajam.

2019.03.25. 10:57

Két hónapig használtam, aztán váltottam egy másik termékre, ami nem csak a haj, bőr, köröm szerkezetére van jó hatással, de az immunredszer feltúrbózására is alkalmas. Viszont, amíg ezt használtam nem vettem észre hatalmas nagy csodákat (jó nyilván nem is számítottam semmi ilyesmire), viszont kis apróságokat megfigyeltem, mint például a körmöm a folyamatos lakkozás ellenére, sokkal kevésbé tört, nem "esett szét" rétegekre, és a hajhullásom is normalizálta. (előtte csomókban hullott). A bőrömön viszont, semmi változást nem tapasztaltam.Összeségében nem egy rossz termék, valami kis plusz löketnek pont elegendő, de nem lesz Rapunzel haja, és tündérszép bőre tőle az embernek, csodára azért ez se képes.

2017.10.26. 19:46

Használom jó ideje, és bár a hajam állapotát illetően nem sok változást vettem észre, figyelemre méltóak az összetevők, konkrétan ízületvédő kiegészítéseképp is használom az egész magas MSM-tartalma miatt.

2017.08.02. 09:33

A foltos hajhullásomra szedtem. 1 hónap alatt az összes foltomat belepték az apró kis hajacskák, valamint sok babahajam is lett a nem foltos terülten is. Mellékhatást nem tapasztaltam. Ajánlom

2015.07.10. 11:03

3 hónapon keresztül használtam, szerintem megvolt az eredménye , nagyon gyorsan lenőtt a hajam kb 3 hetente. 1-1,5 cm