Vitaking Hair Skin Nails Tabletta
Ár: | 1390 Ft | Kategória: | Szépségvitaminok | |||
Kiszerelés: | 30 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | bioboltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Makk Zsuzsó, az összetevőket feltöltötte: Blizz4rd, Módosítva: 2018. december 21.
Kiszerelés: | 30 db | |
Lelőhely: | bioboltok | |
Kategória: | Szépségvitaminok | |
- MSM (methyl-sulfonyl-methane): 700 mg
- Mezei zsurló: 250 mg (ebből 8% kovasav)
- L-cysteine: 100mg
- Kolin: 50 mg
- Inositol: 25 mg
- PABA: 25 mg
A szaga, mint a csatorna. Az -1 csillag, ha lenne ilyen. A hajamra és a bőrömre semmit nem használt, viszont a körmeim nagyon erősek lettek tőle, nem szakadt be, mint szokott, hosszúra megnőtt. Amióta nem használom azóta állandóan beszakad.

Nagy méretű a tabletta, de én nagyon szeretem, hogy csak napi egy tablettát kell beszedni belőle. A körmöm, a hajam és még a szempillám is gyorsabban nőtt tőle (járok pillásho, és rövidebb lett a töltési időszak, plusz sok új pillám lett). A hajamon nem én, hanem a fodrászom vette észre a változást. Mikor száritotta, mutatta, hogy a hajam mindenhol tele van friss 10 cm-es új hajakkal. Azt ajánlotta, hogy kúraszerűen szedjem 3 hónapig, aztán hagyjam abba. Most a második ilyen kúrámnál tartok, és nagyon elégedett vagyok. A sok kicsi hajszálnak köszönhetően nem lapul le olyan könnyen a hajam.

Két hónapig használtam, aztán váltottam egy másik termékre, ami nem csak a haj, bőr, köröm szerkezetére van jó hatással, de az immunredszer feltúrbózására is alkalmas. Viszont, amíg ezt használtam nem vettem észre hatalmas nagy csodákat (jó nyilván nem is számítottam semmi ilyesmire), viszont kis apróságokat megfigyeltem, mint például a körmöm a folyamatos lakkozás ellenére, sokkal kevésbé tört, nem "esett szét" rétegekre, és a hajhullásom is normalizálta. (előtte csomókban hullott). A bőrömön viszont, semmi változást nem tapasztaltam.
Összeségében nem egy rossz termék, valami kis plusz löketnek pont elegendő, de nem lesz Rapunzel haja, és tündérszép bőre tőle az embernek, csodára azért ez se képes.

Használom jó ideje, és bár a hajam állapotát illetően nem sok változást vettem észre, figyelemre méltóak az összetevők, konkrétan ízületvédő kiegészítéseképp is használom az egész magas MSM-tartalma miatt.

A foltos hajhullásomra szedtem. 1 hónap alatt az összes foltomat belepték az apró kis hajacskák, valamint sok babahajam is lett a nem foltos terülten is. Mellékhatást nem tapasztaltam.
Ajánlom

Ajánlom

3 hónapon keresztül használtam, szerintem megvolt az eredménye , nagyon gyorsan lenőtt a hajam kb 3 hetente. 1-1,5 cm

Én többször is megvettem már. Hatalmas szemek vannak benne és enyhén büdösek a kapszulák, gyógynövény szaguk van. Persze engem nem szokott zavarni, csak használjon. A körmeimet szépen rendbe hozta 1 hónap alatt. Bébihajak is nőttek tőle. A bőrömön nem tapasztaltam nagy változást. Most jelenleg mással próbálkozok, de ha az nem válik be, visszatérek ehhez. : ) Nagyon szeretem!

Leértékelve vettem anno több dobozzal, akkor gyorsan nőt a hajam és körmöm is tőle..már nem veszem mert drága..

Egy szintén MSM-tartalmú, amúgy ízületi bántalmakra való étrendkiegészítő után kezdtem el szedni, mondván ebben is a fő hatóanyag az MSM, és az a szer eddig nagyon bevált (teljesen rendbe tette a bőröm a térdfájás megszüntetése mellett!), nem beszélve arról, hogy ez olcsóbb is, de sajnos semmit nem ért. Pedig az összetevők alapján lehetne hatásos. Maradok a jól bevált másik mellett.

Antioxidánsok: Cysteine HCLHidratálók: Inositol, Magnesium Stearate
Emolliensek: Stearic Acid
Emulgeálószerek: Stearic Acid
Fényvédők: PABA
Színezékek: Magnesium Stearate
Mészkő, melyet a kozmetikumokban többféle céllal is használnak. Sminkekben pigmentként, krémekben fehérítő és olaj felszívó anyagkénet, fogkrémekben pedig dörzsölő, tisztító anyagként használt. Leggyakrabban alapozókban, primerekben és púderekben találjuk, mint mattító, olaj felszívó anyagot. Általában 2-5% közötti koncentrációban használt. (forrás)
Cellulózból (legfontosabb növényi rost) származó töltőanyag. A CosIng besorolása szerint csomósodás elleni, emulzió stabilizáló, átlátszatlanná tevő és sűrűség szabályozó segédanyag is.
Az inozitol egy rendkívül széleskörűen használt anyag mind a táplálkozásban, mind a kozmetikában. Egyik leggyakrabban előforduló formája a lecitin egyik fontos alkotóeleme. A CosIng szerint hidratáló hatású, a haj összetapadása ellen is véd, és hajkondícionáló.
A para-amino-benzoesav azaz PABA (4-aminobenzoesav) egy vízben oldódó aminosav. Külsőleg alkalmazva véd az UV sugárzás ellen, ezért sokáig napvédőkben használták, viszont a 90'es években kiderült, hogy allergiás reakciókat okozhat és rákkeltő hatású, ezért manapság már nem jellemző a kozmetikumokban.
Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.
A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.