ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

PABA

Funkciók:

Fényvédő

EWG Kockázat:

(6 - közepes)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A para-amino-benzoesav azaz PABA (4-aminobenzoesav) egy vízben oldódó aminosav. Külsőleg alkalmazva véd az UV sugárzás ellen, ezért sokáig napvédőkben használták, viszont a 90'es években kiderült, hogy allergiás reakciókat okozhat és rákkeltő hatású, ezért manapság már nem jellemző a kozmetikumokban.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.