Samponok

BES Silkat Bulboton Sampon

4.3
Hozzáadva 2012.09.14.by

Andicska

Képes serkenteni a vér mikroáramlását és fenntartani a hajas fejbőr megfelelő higiénés állapotát, megkímélve fiziológiai egyensúlyát. Ily módon stimulálja a haj életciklusát, előmozdítva a normális hajváltást.

Egy különleges termékcsalád, amelynek alapját olyan aktív hatóanyagok adják, amelyek elősegítik az új hajszálak növekedését és meghosszabbítják élettartamukat. Az aktív hatóanyagok: multivitamin komplex (A, B1, B5, B7, E, F, H vitaminok), a hajápoló komplex (aminosavak: METIONIN, CISZTEIN), az aktív növényi komplex (MIRTUSZ, MENTA és VADGESZTENYE).

2021.01.10. 18:37

Nekem nagyon tetszik a különleges illata, hogy bizsereg tőle a fejbőröm, amikor mosom és kellemes hűs hatást hagy maga után. Minimálisan csökkenti a hajhullást, de azért pár olyan összetevője van, amitől megválhatna. Akkor kapna 5 csillagot.Van hajhullást megelőző ampullája is, azt is szeretem nagyon.

Utoljára szerkesztve: 2013.02.07. 07:57 - 2013.02.07. 07:52

Az itteni pozitív vélemények hatására szereztem be ezt a sampont és elégedett vagyok vele. Még csak kb. 5-ször mostam vele hajat, de úgy tűnik, hogy jól tisztít és kevésbé zsírosítja a hajam, másnap reggel még egész tűrhető állapotban van. A hajhullásom is mérséklődött. Kétszer kell vele hajat mosni, mert az első samponozás után szinte nem is habzik. Egyelőre egy 300 ml-es flakonnal vettem, de ha beválik, akkor veszek egy egyliterest és az ampullába is valszeg beruházok.

2012.09.10. 15:54

Elképesztően jó!!!! Tavaly elkezdett elég erősen hullani a hajam, aztán megvettem próbaként ezt a sampont. 4-5 hajmosás után kb. 5-10 szál (!!!!!) hajam maradt a kádban hajmosás után, ami kevesebb, mint a normális :). Még a "babahajam" is elkezdett összenőni a többi hajszálammal, ami látszólag évek óta meg sem moccant Mivel az összetevők nem igazán tetszenek, így csak "hajhullásos" időszakokban használom. Jó tulajdonsága még, hogy a hajam kevésbé zsírosodik tőle.A negatív összetevők miatt sem tudok levonni egy db pontot sem, mert amit ígér, azt maximálisan betartja!! (sőt!!)