Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
sarkanyandi
Az Elmiplant Arclemosó Gél gazdag 100%-ban természetes birsalma kivonattal, amelyet finom, környezetbarát módszerek által nyertünk, ezzel biztosítva az aktív hatóanyagok megmaradását. A birsalma segít a bőr optimális nedvességtartamának fentmaradásában, elősegíti a bőr rugalmasságát és puhaságát.
Utoljára szerkesztve: 2017.04.08. 19:36 - 2017.04.08. 19:32
Ez a valami mindent leszed. :) Még a spirállal is megbirkózik.A szememet nem csípja, nekem jól esik használni.Pár hónapja megvan már, de alig fogyott még belőle annak ellenére, hogy minden este használom.Az illata kellemes. Összességében jó termék. 😊(Egyébként nálunk, Szerbiában, ez Bioten.)
2016.01.22. 20:19
Nagy reményeket fűztem hozzá, mert az Elmiplant birsalmás hidratáló kréme az örök tökéletes kedvencem, de ez a lemosó egy kicsit szárít. :( A hasonló Biotenes-t használtam eddig és szuper volt, úgyhogy vissza kell térnem arra. De annak akinek kicsit zsírosabb bőre van, biztosan beválna.