Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál

Emanufaktura Levendula Fürdőrúd

Hozzáadva 2012.10.16.by

emanufaktura

Markánsan édes illatával megnyugtat, enyhíti a testi és lelki fájdalmakat. Revitalizáló, görcsoldó hatású. Antidepresszáns, idegerősítő hatással rendelkezik. Különösen ajánlott pszichikai feszültség esetén. Ideális érzékeny bőrre.

Kiszerelés: 50 g

2014.04.19. 18:17

Nagyon szeretem az emanufaktúra termékeit, ebbe a körbe bele tartozik a fürdőrúd is (eddig a levendulásat, mangósat és a makadámia-lótuszvirágosat próbáltam ki! Az illatuk nagyon kellemes, a levendulásban ráadásul apró levendula szirmok is vannak, aranyos, ahogy úsznak a víz tetején :) A bőrt kiválóan hidratálják, puha és bársonyos lesz fürdés után! Testápolóra tényleg semmi szükség! Fontosnak tartom megjegyezni, itt a kevesebb, több! A fürdőrúdból valóban elég egy pici darab a kádba, mert az elején jártam úgy, hogy véletlenül nagyobbat törtem és akkor már nagyon olajos lett a víz. Egy fürdőrúd szerintem kb 5-6 fürdésre elég. Ajánlom mindenkinek, mert nagyon jó termék, a szép csomagolása miatt ajándéknak is kiváló!

2013.03.29. 09:45

A levendula biztos tudjátok,hogy nagyon jó nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású. Egy ilyen fürdő után teljesen ellazulsz és megnyugszik a tested-lelked. Fejfájásra és nyugtalanságra kitűnő orvosság,persze csak természetesen:)

2013.03.27. 16:43

65 and above korcsoport

Olyan jól hidratál, nagyon kellemes lágy puha a bőröm használat után, de nem 1-2 óráig, hanem az én rekordom idáig 4 nap volt. Egy 30-40 perces relax s mintha kicseréltek volna kívül-belül. Ajánlom mindenkinek!

2013.03.19. 08:02

Dekoratív termék,a legjobb ajándék,ha valami szépet szeretnél adni,ami egyben hasznos is...

2013.03.15. 09:01

Isteni illata van! Olyan puha lehet tőle a bőröm, mint a babapopsi! :)