eos Crystal Lip Balm - Vanilla Orchid
Ár: | $5.49 | Kategória: | Ajakápolók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2017. augusztus 21.
Ár: | $5.49 | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ajakápolók | |
Puha, egészségesnek látszó ajkak a viasz nehéz érzete nélkül
A viaszmentes, kristálytiszta ajakbalzsam súlytalan hidratálást biztosít. 5 tápláló olajat (shea, kókusz, avokádó stb.) tartalmaz az ajkak lágyítása érdekében, hogy azok természetes szépségükben ragyoghassanak.
Vegán, hipoallergén, parabén- és petrolátummentes. Állatokon nem tesztelték.
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Helianthus Annuus Seed Oil
Silica Dimethyl Silylate
Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract
Orchis Mascula (Early-Purple Orchid) Flower Extract

Ma vettem akciósan a Müll.....ben 1e ft ért.
Az üzletben originalnak tűnt a csomagolása. Itthon felbontásnál vettem észre h le van ragasztva celluxxal csíkban is a kartonja kìvülről. Felbontottam a műanyagtokjában éreztem tiszta olaj, a külső műanyagtartó csomagolása is tiszta olajos volt kívűlről. Nagyon nehezen tudtam lecsavarni a tetejét., birkóztam vele. Már azt hittem, nem sikerül kibontanom és vissza kell vinnem az üzletbe. Bekentem az ajkaim, még húzodott is tőle, mert az ajakbalzsam kemény és száraz. Viszont a kivül lévő olajat rákentem a számra, így kellemesen olajos, puha érzetü lett a szám. Csak az a gond, h az ajakbalzsam része, állaga nem ilyen. Várom a következő használatot. Ezután rákerestem a neten. Találtam videót a y.... oldalon. A felvételen láttam abogyan a hölgy kibontotta a tokból szintén azt tapasztalta h kívülről doboz tiszta olajos. Ezek szerint nem csak az általam vásárolt terméknek a csomagolása olajos kívülről. Várom a következő használatot, bár nem sok reményt fűzök hozzá. Az ezelőtt vásárolt eos ajakbalzsamaim sem váltak be, szárazságra nem jók. Viszont a csomagoláson kìvül nem volt a termékből ragacs. De mivel vanillia imádó vagyok, így most csapdájába estem egy újabb eos ajakbalzsamnak. Későbbi tapasztalataimról beszámolok update ben

Semmi extra átlagos - én is többet vártam. Hatását nem nagyon venni észre. Az illata finom édes, a kerek forma sem praktikus a táskába. Az ára drága.

Mintha semmit nem kennek az ajkamra sajnos. Pedig nincsen száraz szám, de ennél a sima kék labello is jobb

Update: Kb 1.5 hónapja van meg és ma egyben kiesett az egész cucc a dobozából. Vagyis konkrétan kitört....csalódtam.
Nagyon jó illata van és nagyon kellemes viselni. A legtöbb ajakápoló teljesen szétcsapja a számat, valamiért nagyon érzékeny vagyok rájuk ezért én már annak is örülök, hogy ezzel nem jártam így, és tudom hordani. Olyan nagyon nálam sem hidratál, de alapból is rendben vannak az ajkaim, ezért ezt nem rovom fel neki.

Nekem ez egy nagy nulla. Nagyon vártam, nagyon kíváncsi voltam rá de hatása egy nulla.
Elvileg vaníliás az illata, gyakorlatilag szerintem nem az, édeskés-gyümölcsös, de nyilván nem ez a lényeg.
Bekem a számat, beszívódik kb 2-3 perc alatt és ugyanolyan száraz a szám mint előtte.
Nekem ez ablakon kidobott pénz, pedig a sima vaníliás és stiftes verzióját is szeretem.

Ez az első Eos ajakápolóm, szerintem teljesen átlagos termék, többet vártam tőle.

Gyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis Leaf JuiceHidratálók: Persea Gratissima (Avocado) Oil
Alkoholok: Octyldodecanol
Emolliensek: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Dicaprylyl Carbonate, Decyl Isostearate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil, Isostearyl Isostearate, Octyldodecanol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Silica Dimethyl Silylate
Emulgeálószerek: Pentaerythrityl Tetraisostearate
Tisztítószerek: Pentaerythrityl Tetraisostearate
Illatanyagok: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Octyldodecanol
Ricinusolaj. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) anyagként használják. Enyhén ragadós érzetet hagy maga után a bőrön.
Bőrjavító (skin conditioning), bőrpuhító összetevő (emollient). Segíti a többi összetevő beszívódását a bőrbe. Könnyű a bőrön elkenni, és selymes, nem zsíros utóérzetet hagy. Könnyen kenhető tulajdonsága miatt gyakran használják fényvédőkben, hogy javítson a nehezebben kenhető fényvédő összetevők (pl. ethylhexyl methoxycinnamate) használhatóságán.
Bőrpuhító (emollient), emulgeáló és felületaktív anyag (surfactant).
Hosszú láncú zsíralkohol. Emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient), sűrítő anyagként használatos. Sima, csúszós érzetet hagy maga után a bőrön.
A hivatalos gyüjtőelnevezése azoknak az ízesítő anyagoknak illetve anyagkombinációknak, melyeket a gyártók azért tesznek az adott kozmetikumba, hogy annak ízt, aromát adjanak. Ilyen íz lehet pl: kókusz, sárgarépa, alma, fahéj, stb... Az összetevő általában 0,5 és 3 % közötti koncentrációban használatos. Elősorban a szájban vagy annak környékén használatos termékekben (pl. ajakápolók, fogkrémek) találkozhatunk az összetevővel.
Kókuszolaj, melyet emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. Viszonylag magas a komedogén indexe (5-ből 4-es), így a pattanásokra hajlamos bőrűeknek érdemes kerülni.
Avokádóolaj. Vitaminokban és zsírsavakban gazdag természetes olaj, mely könnyen a bőrbe szívódik, kiváló emollient és hidratáló anyag a száraz, érett bőr számára. Ekcémás és atópiás bőr számára is kiváló összetevő, mely hatásos a szárazság és viszketés enyhítésében. Antioxidáns tulajdonsága is van.
Az aloe vera leveléből származó lé, melynek a bőrön alkalmazva nyugtató, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatása van. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).
A napraforgó magjából nyert olaj, melynek fő összetevői a bőr számára fontos omega zsírsavak (linolsav és olajsav). Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy több tanulmány is arra jutott, hogy a napraforgó olaj egy olcsó, hatékony és a fejlődő országok számára is elérhető emollient anyag, mely hatásos lehet irritált vagy kiszáradt bőr természetes védőrétegének a helyreállításában, erősítésében.
Csomósodást megakadályozó (anticaking), sűrűség szabályozó, térfogatnövelő és bőr puhító (emollient) szilícium dioxid származék.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pigmentfoltok
Korcsoport: 45-54
Ma vettem akciósan a Müll.....ben 1e ft ért.