Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Erborian Eau Ginseng

4.7
Hozzáadva 2017.08.28.by

googles

Feszesítő és tápláló hatású tonik, amely ragyogóvá és hidratálttá teszi a bőrt. Használatát követően a bőr láthatóan selymesebb és simább lesz. Bőrgyógyászok által tesztelt.

12 000 Ft-tól

2022.09.27. 09:21

Reggeli arctisztítás után tapicskolok be egy keveset a bőrömbe. Nagyon szeretem. Finoman enyhe illata van. Azonnal hat. Puha lesz tőle az arcom. Kicsit sem ragad. Nagyon jó napkezdéshez. Most egy magyar márka hidratáló tonikját vásároltam meg helyette, hátha beválik. Jó lenne, mert ha nem, kénytelen lennék újra ezt megvenni.

2021.05.15. 15:44

Én is vettem a bátorságot és kipróbáltam. Mert 50 felett érdemes ezt már bevetni. Ez direkt idősebb korosztálynak tervezték. Ahol az alapok még jók, ez csak segít abban, hogy még üdébb is egészségesebb ,ragyogóbb arcbőrt kapjál. Arctisztítás után, érdemes az arcbőrt vele lekezelni. Ez egy lotion, ami azonnali hidratáltságot ad. Felüdíti felfrissíti a bőrt. Vettem a skinsmars-tól is,tonert, ugyancsak 190 milli, tele van pakolva minden jóval, de azt valamivel olcsóbban sikerült megvenni, mivel most épp akciós. Ezt 13000, a Paula s choice -os, pedig 9 ezer forint volt. Napközben érdemes 1-2x felfrissíteni vele az arcot. Én meg vagyok vele elégedve mint ahogy minden erborian termékkel.

2017.08.22. 08:19

Jó tonik, de bennem a hiba, eleve nincs rossz állapotban a bőröm, hogy valami látványosat megfigyeljek (pedig nagyon eredményorientált tudok lenni ha kozmetikumról van szó), illetve képtelen vagyok a rendszerességre. Mea culpa. Fel is tettem eladásra.