Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Mia0602
Utoljára szerkesztve: 2025.04.05. 11:10 - 2025.04.05. 11:10
A Maybelline Sky High szempillaspirál dupe-jaként hivatkoznak rá sokan, emiatt vettem meg én is. Szerintem nem hozza azt a hatást amit a Maybelline, viszont a mindennapokban tökéletes. A nap végére nekem kicsit lepereg. Viszont az ára teljesen korrekt, és hozza azt a szintet, amit elvártam tőle.
2025.04.05. 10:46
Óvatosan kell használni, mert egy kicsit összeragasztja a pillákat, egyébként rendben van.
2025.03.27. 07:13
Nekem nem csomósodik egyelőre, szépen hosszabbít és lekopni sem szokott, elégedett vagyok a termékkel! ;)
Utoljára szerkesztve: 2025.03.17. 14:32 - 2025.03.17. 14:32
Én próbálnám elhasználni a tubust, de nem megy. :D Nagyon csúnya nekem felkenve, csomósodik, teljesen összeáll tőle a szempillám.
2025.02.23. 06:34
Megvettem a feketét és a barnát is (ez olyan középbarna, ami szőkéken jobban állhat, mert látszódik a kontraszt miatt, nem úgy, mint a barnákon. Szépen hosszabbítanak. Nem olyan rossz a kefe kialakítása. Viszont gyorsan sűrűsödik a festék.
2025.01.26. 10:17
Jó spirál, ár-érték arányban jeles. Imádom, hogy elérhető barna színben. A felvitel után át kell fésülni a pillákat és kicsit pandásodom tőle, de nem vészes. Nem bántam meg, szeretem használni.